Webinar Pie Aerts over storytelling en documentaire fotografie

Christel de Wolff 1651
Kijk op vrijdag 5 juni om 20.00 uur live naar de online webinar van documentaire fotograaf Pie Aerts! Deze avond vertelt Pie wat het betekent als je je leven omgooit en kiest voor je droom. De webinar komt tot stand in samenwerking met CameraNU.nl de is live te volgen via Youtube!

Zit jij al klaar? Op vrijdag 5 juni geeft Pie aerts een webinar over storytelling en documentaire fotografie. Pie vertelt wat het betekent als je je leven omgooit en kiest voor je droom. Hoe vind je je eigen stem als beeldmaker anno 2020? Pie vertelt over de route die hij bewandelde om zijn boek "Tales from the Roads less Traveled" te creëren. Hij neemt je mee in "the making of" en deelt inzichten en ervaringen uit zijn soms jarenlange voorbereiding richting het fotograferen van zijn onderwerpen. Hij staat stil bij de power of community, laat je zien wat er in zijn tas zit als hij op reis gaat, vertelt over zijn workflow en beantwoordt al je vragen. Kortom, een niet te missen editie van de Webinar Livestreams van CameraNU.nl.

Praktische informatie

De online lezing op 5 juni duurt van 20.00 tot 22.00 uur en volg je op deze pagina óf via het YouTube-kanaal van CameraNU.nl. Wil je vragen stellen of reageren tijdens de livestream? Volg dan de lezing via CameraNU.nl op YouTube. Abonneer je op het YouTube-kanaal en klik op het belletje om een push-melding te krijgen als de lezing begint.

Programma lezing

20:00 - 21:00 uur: lezing
21:00 - 22:00 uur: Q&A met alle tijd en ruimte voor het stellen van al jouw vragen aan Pie.

Interview met Pie Aerts

Voor de eerste editie van DIGIFOTO Pro van dit jaar, spraken wij uitgebreid met Canon Ambassadeur Pie Aerts. Het volledige interview lees je hier

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel