Kickstarter project - statiefkop met gladde, uniform rotaties

Kickstarter project - statiefkop met gladde, uniform rotaties

Nadja Geskus 1122
Op Kickstarter is een nieuw, interessant project verschenen . Hitch Hiker is een statiefkop die soepele en precieze uniform rotaties kan maken, dankzij het motion design. Het design maakt het mogelijk om ander soort bewegingen te maken dan de conventionele ontwerpen.

Hitch Hiker

Dit nieuwe Kickstarter project is op zoek naar financiering. Hitch Hiker is een statiefkop die, dankzij het motion design, gelijktijdig horizontaal als verticaal kan bewegen, zonder dat je hem vast moet klemmen of moet vergrendelen. Hitch Hiker is gemaakt van CNC-gefreesd vliegtuig-grade metaal met een geanodiseerde afwerking en voorgespannen rollagers. De statiefkop heeft een totaalgewicht van 1,1 kg en kan overweg met camera's of andere apparaten als een smartphone of navigatiesysteem met een gewicht tot 3.2kg.

Kickstarter project - statiefkop met gladde, uniform rotaties

Kickstarter

Het team van Hitch Hiker zoekt momenteel financiering voor de statiefkop. Op Kickstarter bieden ze ook interessante beloningen. Bij een gift van $499,- krijg je een Hitch Hiker in clear/black afwerking. Bij een bijdrage van $529,- krijg je een Hitch Hiker in geheel zwarte afwerking. Kijk voor meer informatie over de statiefkop op Kickstarter.

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja