OPPO Reno6 Series: een nieuw AI-tijdperk voor portretvideografie

OPPO onthult professionele portretfoto- en videotechnologieën tijdens evenement in Fondation Louis Vuitton

Redactie 530 0
Oppo kondigt haar nieuwste lanceringsevenement aan rondom de OPPO Reno6 Series. Het merk haalt hiermee een reeks nieuwe AI-aangedreven portretvideotechnologieën naar Nederland. Het online evenement vindt plaats op donderdag 9 september om 10:30 uur en wordt gestreamd via YouTube en OPPO’s social kanalen.

Voor de organisatie van zijn productlancering werkt OPPO voor het eerst samen met de Fondation Louis Vuitton in Parijs, waar de onthulling plaatsvindt. Muziekartiest Kelvyn Colt treedt op als host en zal de kijkers meenemen in het vastleggen en portretteren van emoties.

Naast een camera-setup met geavanceerde AI-portretvideotechnologieën, beschikt de OPPO Reno6 Series ook over OPPO Glow-design met unieke glinsterende afwerking. De nieuwste OPPO-toestellen verbeteren de ervaringen, bieden maximale betrouwbaarheid en vereenvoudigen de dagelijkse taken voor gebruikers met behulp van een lange batterijduur en snellaadfuncties, aangedreven door AI. De OPPO Reno6 Series wordt onthuld in de Fondation Louis Vuitton in Parijs, passend bij OPPO’s visie om moderne technologie te combineren met artistiek design.

Kelvyn Colt – elke emotie verdient een portret

Muziekartiest Kelvyn Colt vertegenwoordigt de jonge generatie die zich tussen twee culturen bevinden. Zijn betekenisvolle teksten, melodisch gedreven soundscape en unieke mix van muzikaliteit hebben een cult-aanhang opgebouwd. Hij creëerde zijn eigen gemeenschap, genaamd TBHG (Triple Black Heart Gang), die een hechte emotionele band met hem heeft. Kelvyn zal zijn unieke creatieve perspectief delen en menselijke ervaringen en emoties in de schijnwerpers zetten.

Fondation Louis Vuitton

De Fondation baseert haar betrokkenheid bij de hedendaagse kunst op een historisch perspectief. Fondation Louis Vuitton, opgericht door de LVMH Group en haar bedrijven, werd in 2014 ingehuldigd als dank aan bijna 25 jaar toewijding aan kunst, cultuur en erfgoed.
 
Gedreven door haar missie om het publiek te dienen, zet de Fondation zich in om kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk te maken. Om kunst internationaal te promoten, organiseert Fondation Louis Vuitton tijdelijke moderne en hedendaagse kunsttentoonstellingen en verschillende evenementen over het hele culturele spectrum (concerten, uitvoeringen, conferenties, filmvertoningen, dans en meer), passend bij de OPPO Reno6 Series-lancering.

OPPO Reno6 Series-lancering

Iedereen is uitgenodigd om een nieuw AI-tijdperk van portretvideografie te ervaren tijdens het productlanceringsevenement van de OPPO Reno6 Series op donderdag 9 september om 10:30 uur. De livestream is beschikbaar via YouTube en OPPO’s social kanalen (YouTube, Facebook en Twitter).

Meer info en direct naar het evenement? Klik hier.

 

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie