DIGIFOTO Pro Workshop Naaktfotografie

DIGIFOTO Pro Workshop Naaktfotografie

jesse kraal 12761 1
DIGIFOTO Pro organiseert in samenwerking met de professionele fotograaf Patrick Kaas een workshop naaktfotografie. Leuk natuurlijk, maar de prijs van 99 in plaats van 195 euro én een gratis jaarabonnement maken de aanbieding pas echt onweerstaanbaar.

In de drie uur durende workshop zal Patrick Kaas – hij fotografeerde onder andere voor Playboy en Panorama – je een aantal essentiële aspecten van naaktfotografie bijbrengen. Denk hierbij natuurlijk aan zaken als belichting, lichtopstelling en poses en expressies van het model, maar er is meer.

Communicatie met het model

De omgang met en aansturing van het model is zeker bij naaktfotografie vaak lastig. Patrick Kaas zal je ook hierbij helpen. Er is natuurlijk ook een professioneel model aanwezig zodat je meteen kunt oefenen met je net verworven vaardigheden. De kans is dan ook groot dat je met een aantal fraaie foto's thuis komt en de drempel om zelf verder te gaan met naaktfotografie een stuk lager is.

Patrick Kaas
Foto © Patrick Kaas

Zelf hoef je alleen je camera en een objectief mee te brengen, want naast het model zijn in de high-end omgeving van John Geven Studio's alle benodigdheden aanwezig. Wel wordt er van je verwacht dat je over enige (basis)kennis van fotografie beschikt, de nadruk zal niet op cameratechniek liggen.

Goede deal

Nu is de workshop naaktfotografie op zich natuurlijk al bijzonder interessant, maar we hebben er voor gezorgt dat je deze kans eigenlijk niet kunt laten liggen. De workshop die normaal 195 euro kost, kost jou namelijk maar 99 euro. En alsof dat nog niet genoeg is, geven we je er gratis een jaarabbonement op DIGIFOTO Pro bij. Als je al abonnee bent, dan verlengen we je abonnement gewoon met een jaar.

Klik hier voor het inschrijfformulier

Workshop naaktfotografie

afbeelding van jesse kraal

JesseKraal | Fotograaf

Bekijk alle artikelen vanJesse

afbeelding van Tanya Cocural

Wij zijn geïnteresseerd in de workshop naaktfotografie en willen daarover graag informatie ontvangen op cocural@hotmail.com.