Stuur jouw mooiste natuurfoto in en win...

Christel de Wolff 1578 0
Uitgeverij Terra en Uitgeverij Lannoo hebben drie fotoboeken beschikbaar gesteld en wij mogen ze weggeven aan drie gelukkige lezers van DIGIFOTO Pro. Wil jij kans maken op een van deze mooie fotoboeken?  Lees dan snel verder.

Inzenden kan tot en met 1 maart 2023

Wil jij kans maken op een van deze drie mooie fotoboeken? Doe dan mee aan onze fotowedstrijd. De boeken die beschikbaar zijn gesteld door Uitgeverij Terra en Uitgeverij Lannoo behandelen op hun eigen manier de natuur om ons heen en daarom zijn wij op zoek naar jouw meest bijzondere natuurfoto. Of deze nu met een ultragroothoekfoto is gemaakt of juist inzoomt op kleine details, in zwart-wit of in kleur, stuur jouw mooiste beelden in en maak kans!

Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Inspiratie nodig? 

Wil jij je eerst meer verdiepen in natuurfotografie? Ga goed voorbereid op pad en lees eerst deze artikelen:

Dit kun je winnen:

Veerle Witte

1000 plekken die je écht gezien moet hebben - Een fotografische reis

Dit is hét fotoboek voor iedereen die Nederland wil ontdekken! Behalve de onmiskenbare must-see bezienswaardigheden op het gebied van cultuur en natuur laat dit boek ook talloze verborgen parels zien. Van idyllische dorpjes en landschappen en musea met eeuwenoude erfstukken tot een zwevend fietspad en het grootste zoutwatermeer van Europa: deze monumentale fotogids, samengesteld door de ervaren reisjournalist Veerle Witte, is een uitnodiging om eropuit te trekken in eigen land. Ga mee op reis en en geniet van de bekende en minder bekende hoogtepunten van alle provincies van Nederland.

Ter waarde van 49,99

Jan van IJken

Planktonium - An Unseen World

Planktonium is een fotoserie en korte film van kunstenaar Jan van IJken over de onzichtbare wereld van levend microscopisch plankton. Deze verbluffend mooie, zeer diverse en talrijke organismen (uit Nederlandse sloten, vennetjes, meren, rivieren en de Noordzee) zijn voor de meesten van ons onbekend omdat ze niet met het blote oog te zien zijn. Van IJken fotografeerde het plankton door zijn microscopen en onthult de schoonheid en delicate structuren van de minuscule organismen tot in het kleinste details. Deze organismen zijn van het grootste belang voor het voortbestaan van onze aarde: omdat ze de helft van alle zuurstof op aarde produceren, de basis vormen van voedselketens en een belangrijke rol spelen in de wereldwijde koolstofcyclus. Met dit boek toont Jan van IJken plankton, dat bedreigd wordt door de opwarming van de aarde en verzuring van de oceanen, in z'n meest pure én meest kunstzinnige vorm.

Ter waarde van 49,99

Wouter Pattyn

Wild van Europa - Een fascinerende blik op de allermooiste plekken

In Wild van Europa neemt natuurfotograaf Wouter Pattyn je mee naar enkele tot de verbeelding sprekende natuurgebieden op het Europese continent. Al meer dan 25 jaar zwerft Wouter rond in Europa op zoek naar fascinerende natuur en betoverende landschappen. De zoektocht naar sfeer, licht en natuurbeleving is hierbij zijn grootste drijfveer. Ben jij ook wild van Europa? Dan is dit weergaloze boek vol prachtige natuurbeelden absoluut voor jou. Een boek om in rond te zwerven en bij weg te dromen, om ontspannen onderuit te zakken in je luie stoel met foto's die je goesting doen krijgen om er zelf op uit te trekken. Een inspiratiebron voor de avontuurlijke reiziger!

Ter waarde van 39,99

Met dank aan Uitgeverij Terra en Lannoo voor het beschikbaar stellen van deze prijzen.

Het Waterloopbos, Flevoland, Uit: 1000 plekken die je echt gezien moet hebben

Over Uitgeverij Terra en Uitgeverij Lannoo

Voor DIGIFOTO Pro hebben Terra en Lannoo drie fotoboeken beschikbaar gesteld om weg te geven. Maar de uitgeverijen hebben nog veel meer inspirerende titels in hun assortiment. Bekijk het uitgebreide aanbod op: terra-publishing.com en lannoo.nl

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel