Photoshop CS6 Beta

Photoshop CS6 beta gratis te downloaden

jesse kraal 5953 0
Adobe is je al een tijdje lekker aan het maken met filmpjes van nieuwe functies en mogelijkheden in de nieuwste versie van Photoshop. Nu mag kun je zelf aan de slag met het krachtige bewerkingsprogramma, zestig dagen kun je de bètaversie van het pakket gratis uitproberen.

Vanaf de Adobe-website kun je de bètaversie van Photoshop (en Bridge) CS6 downloaden, voor zowel pc als mac. Strart je het programma op, dan krijg je nog steeds de codenaam 'Superstition' te zien. Wat ook direct opvalt is de donkergrijze workspace, waardoor het programma qua uiterlijk meer lijkt op Lightroom. Photoshop CS6 bevat ook het compleet vernieuwde ACR 7, met dezelfde vernieuwingen die we onlangs zagen in de develop-module van Lightroom 4.

Slimmer

Een van de nieuwe functies is de slimme croptool, die sommigen ook zullen kennen uit Adobe Lightroom. Vooral de mogelijkheid om na het croppen nog een aanpassing te doen aan de crop, is erg prettig. Ook is het programma beter geworden in het automatisch vervormen van je foto, waarbij rekening wordt gehouden met de elementen in beeld. Loopt er net een persoon voor dat mooie kerkje toen je afdrukte? Even selecteren en Photoshop doet de rest. Nou ja, dat is de theorie. In de praktijk werkt het vooral als je egale achtergronden gebruikt.

Uitgebreide test

Natuurlijk hebben wij het pakket ook gedownload en geïnstalleerd en zijn we druk bezig om nieuwe functies uit te proberen en te testen. Daar lees je de komende tijd uiteraard meer over.

Photoshop CS6
Photoshop CS6 biedt een betere en eenvoudigere 3D-functie. Bovenaan de pagina zie je het uiteindelijke resultaat.

afbeelding van jesse kraal

JesseKraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen vanJesse