Inspiratie uit de lezersgallery

Lezersgallery: 5 foto's die je lentekriebels geven

Redactie DIGIFO... 4281 0
Het is weer lente en om jou de lentekriebels te geven, hebben wij 5 foto's uit de lezersgallery gekozen die jou weer nieuwe inspiratie zullen geven voor het maken van lentefoto's.

Om mee te beginnen: de lentefoto van Philip Dilling. Gemaakt bij een rustplek in Boswachterij Grolloo, Drenthe. De heldere lucht vormt een mooi contrast met het bos en de groeiende boompjes op de voorgrond geven de vroege lente goed weer.

Niet alleen de bomen krijgen weer bladeren, ook de bloemen vormen weer een mooi onderwerp voor natuurfotografie. Door de achtergrond wazig te maken en scherp te stellen op de bloem heeft Dorothy Joossen een prachtige lentefoto weten te maken!

Het lenteweer is aantocht en daarom alle reden om naar buiten te gaan en te genieten van de opbloeiende natuur. Roelof Foppen maakte deze mooie foto in het Westerpark waar de Japanse kersenbloesem al volop bloeit. 

Ilya Korzelius maakte deze foto van een witte kwikstaart. Naast de bloeiende natuur zijn de vogels die tsjirpen typerend voor de lente. De zangvogel is zo scherp vastgelegd dat het net lijkt alsof je alle veren kan tellen. Een gave lentefoto!

De laatste lentefoto is gemaakt door Ellen van den Doel. Zij legde de zonsopgang vast wat een goudkleurige gloed geeft. De zichtbare mist verklapt dat het nog wel fris is in de ochtend maar het is nooit te koud om prachtige natuurfoto's te maken in deze tijd van het jaar! 

Wil je jouw foto ook in de spotlight terugzien? 

Deel jouw mooiste foto's in onze gallery en wie weet zetten we jouw foto's dan ook in de spotlight!

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie