Drie fotowedstrijden - Dit zijn de deadlines

Redactie DIGIFOTO Pro 7144
Momenteel hebben we nog drie fotowedstrijden lopen. Met thema's als Straatfotografie, Kleurcontrast en Bewerking is er voor ieder wat wils. Uiteraard zijn er weer prachtige prijzen te winnen. We zetten de wedstrijden en deadlines op een rij.

Het einde van het jaar is in zicht. Heb je kerstvakantie, of ben je je vrije dagen aan het opmaken? Dan houden wij je wel even bezig, met maar liefst vier fotowedstrijden. Trotseer de kou, ga op pad met je camera en laat zien wat je in huis hebt. Voor het overzicht zetten we alle wedstrijden en deadlines nog eens achterelkaar.

Facebookfotowedstrijd: Straatfotografie - Inzenden t/m 31 december 2013

Tot het einde van dit jaar kun je nog meedoen aan onze fotowedstrijd op Facebook met het thema straatfotografie. Of je nu zwart-wit of in kleur fotografeert, met natuurlijk licht of keihard geflitst: in straatfotografie staat de ‘gewone’ mens in zijn omgeving centraal. Geef in deze fotowedstrijd jouw visie op straatfotografie en laat ons je beste foto zien. De hoofdprijs bestaat uit de bijzondere Samsung Galaxy NX ter waarde van 1499 euro. Deze geavanceerde compacte systeemcamera is voorzien van Android, wifi en 3g/4g, zodat je overal en altijd je foto's kunt delen.

Meer informatie: www.digifotopro.nl/straatfotografie

Facebookfotowedstrijd - Straatfotografie

Fotowedstrijd: Bewerking - Inzenden t/m 9 februari 2014

Manipulatie. Bij de World Press Photo doen ze er maar moeilijk over. Bij ons geen gezeur: bewerk en manipuleer zoveel je wilt! In deze fotowedstrijd is het aan jou om je bewerkingsvaardigheden te laten zien. Natuurlijk wel op de foto('s) die je zelf gemaakt hebt. De hoofdprijs bestata uit een complete set, bestaande uit een Samsung NX300, 18-55mm-objectief, Lowepro-tas en Sandisk Extreme 16GB sdhc-geheugenkaart met een totale waarde van 700 euro.

Meer informatie:: www.digifotopro.nl/bewerking

Samsung NX300

Fotowedstrijd: Kleurcontrast - Inzenden t/m 2 februari 2014

Een hoog contrast ontstaat door de combinatie van lichte en donkere elementen. Een sterk kleurcontrast krijg je door de kleuren die recht tegenover elkaar staan te combineren. In deze fotowedstrijd gaan we op zoek naar foto's met knallende kleurcontrasten. De prijzen in deze fotowedstrijd worden verzorgd door WhiteWall. Bij dit bedrijf kun je terecht voor hoogwaardige afdrukken op allerlei soorten materialen. Het bedrijf maakt afdrukken op galeriekwaliteit bereikbaar en betaalbaar voor het grote publiek. De hoofdprijs bestaat uit een echte fotoafdruk onder acrylglas t.w.v. 100 euro.

Meer informatie: www.digifotopro.nl/kleurcontrast

WhiteWall afdruk

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie