Winactie!

Winactie: handboek Macrofotografie van Edwin Giesbers!

Christel de Wolff 7458 0
In samenwerking met Roots magazine en in opdracht van Fontaine Uitgevers heeft Edwin Giesbers een nieuw boek gemaakt over macrofotografie. In DIGIFOTO magazine geven we vast een klein inkijkje in het gloednieuwe boek vol prachtige macrofoto’s én hebben we een mooie winactie voor je klaarstaan!
In maar liefst 208 pagina’s verdeeld over 17 hoofdstukken komen allerlei bekende en minder bekende onderwerpen aan bod. In dit boek neemt Edwin je mee in deze wereld van het kleine en vaak verborgene. Daarbij legt hij tevens uit hoe hij zijn prachtige foto's heeft gemaakt en bewerkt. Kortom, een must-have voor iedere macrofotografie liefhebber!

90MM OP FULL-FRAME CAMERA, 1/1000S, F/5.6, ISO 400.
Kleine zonnedauw met een gevangen juffer.

Winactie! 

Wil jij het handboek Macrofotografie van Edwin Giesbers winnen? Dan heb je geluk. Wij mogen maar liefst 5 exemplaren van dit prachtige boek weggeven! 

Dit moet je doen:

  • Maak een account aan (als je dat nog niet hebt) 
  • Upload jouw mooiste macrofoto in onze gallery
  • Geef jouw foto de titel: De kunst van close-ups

De uiterlijke inzenddatum is 31 augustus. De uitslag van de wedstrijd zal kort daarna bekend worden gemaakt. De 5 winnaars worden per email op de hoogte gesteld en krijgen het Handboek Macrofotografie thuisbezorgd. Veel succes! 

Bekijk hier alle inzendingen www.digifotopro.nl/gallery

90MM OP CROP CAMERA, 1/250S, F/7.1, ISO 100, + 1.0 EV, INVULFLITS – 2.0 EV.
Rond zonsopkomst zijn juffers als deze weidebeekjuffer prima te fotograferen. De lucht fungeert hier als rustige achtergrond.

Smaakt dit naar meer?

In het handboek Macrofotografie – de kunst van close-ups van Edwin Giesbers. In dit boek neemt Edwin je mee in de wondere macrowereld. Het boek bevat maar liefst 208 pagina’s en is onderverdeeld in 16 hoofdstukken. De informatieve en inspirerende tekst wordt bijgestaan door prachtige macrofoto’s. Stuk voor stuk wordt uitgelegd hoe deze tot stand kwamen.

Adviesprijs € 29,99
Een uitgave van Roots en Fontaine Uitgevers
Auteur Edwin Giesbers
ISBN 978 90 5956 271 4

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel