Brenda de Vries - Ongekend en Ongeremd (16+)

Brenda de Vries - Ongekend en Ongeremd (16+)

Julian 6691 4
De foto's van kunstenares Brenda de Vries zijn modisch, stoer en verrassend. De beelden die ze maakt geven een nieuwe twist aan de tradities die zijn ingezet door grootheden als Helmut Newton, Marc Lagrange, Carli Hermes en Erwin Olaf.

Brenda werkt vanaf 2004 als professioneel fotografe voor een imposant lange lijst met commerciële opdrachtgevers en tijdschriften. Daarnaast vergaarde zij bekendheid als fotografisch portrettist van diverse bekende Nederlanders zoals Daphne Deckers, Anna Drijver, Tatjana, Ali B, Jolanthe, Monique en Jan des Bouvries, Estelle Cruijf en Alain Clark.

Ook werkt Brenda voor opdrachtgevers zoals Balmain Hair, Coiffure Awards, MTV Networks, Nederlandse Film Festival, Prins Bernard Cultuurfonds en vele anderen. Brenda's werk is afgebeeld in tijdschriften zoals Avantgarde, Avantgarde Man, Esquire, Quote, Miljonair, Elegance en meer.

Foto: Brenda de Vries

Van concept tot uitvoering

Brenda de Vries neemt het gehele fotografische proces voor haar rekening, van concept tot uitvoering, styling, make-up, verlichting tot retoucheren en het bijsnijden van de uiteindelijke afbeelding. Wat Brenda onderscheidt van andere fotografen is haar Renaissance-aanpak. Ze blinkt uit in diverse fotografische stijlen: portretten, commerciële-, redactionele- en modefotografie. Ze laat het leven zelf haar volgende onderwerp kiezen...

Foto: Brenda de Vries

Prijzen

Brenda de Vries heeft tijdens haar carriere talrijke prijzen ontvangen voor haar werk zoals The International Photography Award, Prix de Photography en The Photography Master Cup. Haar werk is te zien op vele tentoonstellingen, maar bijvoorbeeld ook tijdens de Miljonair Fair, de Beste 10 foto's van de laatste 10 jaar. Onlangs is Brenda's werk opgenomen in het Lurzer Archief - de 200 beste reclamefotografen wereldwijd.

Foto: Brenda de Vries
Foto's © Brenda de Vries

Expositie in De Toonzaal

De Toonzaal geeft van zondag 4 mei tot vrijdag 30 mei 2014 een breed overzicht van het vrije werk van Brenda de Vries. Op zondag 4 mei, van 14.00 tot 17.00 uur, vindt de officiële opening plaats.

Locatie:
De Toonzaal
Rendementsweg 2B, Mijdrecht

Openingstijden:
Vrijdagen van 15 tot 19 uur
Zaterdagen en zondag 14 tot 17 uur
Info: www.toonzaal.eu

afbeelding van ReflectionsFromWithin

Prachtige beelden!

afbeelding van Marcel R.

Mooie foto's.
Misschien ga ik wel naar de expositie; Mijdrecht is niet zo ver weg

afbeelding van Carmen Baanders - De Toonzaal

De donderdagopeningstijden zijn niet correct. Dat moet zijn de vrijdagen van 15.00 tot 19.00 uur.

afbeelding van Julian

Aangepast.