Bovenkant van Nederland HD

AppSpotter: Bovenkant van Nederland HD (iPad)

Julian 4557 0
Vorig jaar bespraken we de iPhone-app 'Bovenkant van Nederland'. Nadeel vonden we dat er geen iPad-variant was; daar is nu verandering in gekomen met een HD-versie. Er is een gratis lite-app en een betaalde app met meer foto's voor 1,59 euro.

Net als de iPhone-app toont Bovenkant van Nederland HD - zoals de naam al zegt - luchtfoto's van ons platte landschap. De foto's zijn gemaakt door fotograaf Karel Tomeï. Alle twaalf provincies komen uitgebreid in beeld en regelmatig worden nieuwe foto's toegevoegd.

Startscherm

Het startscherm van de iPad-app is een stuk uitgebreider en duidelijker dan de iPhone-variant. Je kunt direct de nieuwste foto's zien, spots, plekken en provincies ontdekken of aan de hand van je gps-locatie foto's uit de omgeving zien.

Bovenkant van Nederland HD

Strakke vormgeving

De app is strak vorgegeven, het grote iPad-scherm wordt goed benut. In een overzicht krijg je een aantal foto's te zien, vervolgens kun je die groot bekijken, of in een weergave met meer informatie over de plaats.

Informatie

Betaald en gratis

In de betaalde app, die 1,59 euro kost, zitten bijna 500 foto's. Je kunt ook kiezen voor de gratis Lite-versie, waarin drie provincies in beeld zijn gebracht. Bekijk je foto's liever op papier, dan is er overigens ook het fotoboek met de gelijknamige titel.

Overzicht

Wil jij deze app gratis op je iPad?

Uitgeverij Scriptum stelt vijf codes beschikbaar waarmee je de volledige app gratis kunt downloaden. Wil jij kans maken op zo'n code, geef dan een reactie op dit artikel en laat weten waarom jij de app wilt winnen.

Let op: Alleen geregistreerde en ingelogde gebruikers maken kans. Nog geen account? Registreer gratis! De winnaars krijgen via e-mail de code toegestuurd.

Bovenkant van Nederland HD - Karel Tomei

Foto's © Karel Tomeï