Fotofair 2021

Workshop Strobist low key Fotografie op Fotofair 2021

Redactie 952 0
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo leer je met Team CCC – Fotounie hoe je met behulp van gekleurde meel unieke, creatieve foto’s maakt.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021

Workshop Strobist low key Fotografie

Mocht je nog niet bekend zijn met de term ‘strobist’, in feite zijn het flitsfoto’s met behulp van reportageflitser(s). De flitsers zijn hierbij niet op de camera bevestigd maar op één of meerdere statieven. Deze workshop wordt op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021 gegeven. Meer weten over de workshop en je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken.

Wat ga je leren?

Tijdens de workshop leer je hoe door het gebruik van reportageflitsers los van de camera er een wereld opengaat op het gebied van creativiteit en belichtingsmogelijkheden. Er wordt vooral dieper ingegaan op het onderdeel ‘low key fotografie’. Het gebruik van deze techniek wordt toegepast in deze workshop, je leert omgaan met handmatige instellingen en verschillende lichtopstellingen. Uiteraard leer je tijdens de workshop ook hoe je deze technieken kan gebruiken in je directe omgeving en thuis. Neem voor deze workshop je eigen camera mee die je op de M-stand kunt zetten. Je gaat zeker weten naar huis met veel foto’s, nieuwe ideeën en uitdagingen!

Over CCC – Fotounie

CCC – Fotounie is een Facebook groep opgericht in 2012 door Ki Tan. De afkorting CCC staat voor Click Click Community. De visie van de Facebook groep is: de leukste, gezelligste, beste en actiefste facebook groep van Nederland zijn voor de Nederlandstalige fotograaf. Niet alleen vinden Ki Tan het zijn team het belangrijk dat de deelnemers van de workshop plezier beleven aan de activiteiten, ook leer je foto’s bewerken via Photoshop waardoor je veel mooie foto’s mee naar huis kan nemen en kun je na de activiteiten nog vragen stellen. Zij staan dan ook garant voor een plezierige, intensieve leerervaring in 90 minuten. Wil je meer weten over de inhoud van de workshop? Klik dan hier.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie