Fotofair 2021

Workshop rook & mist funshoot op Fotofair 2021

Redactie DIGIFO... 4246 0
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo leer je met Team CCC – Fotounie hoe je indrukwekkende foto’s maakt met behulp van rook en mist.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021

Workshop rook & mist funshoot

De workshop waar je met behulp van rook en mist indrukwekkende, unieke foto’s gaat maken wordt op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021 gegeven. Meer weten over de workshop en je meteen inschrijven? Klik dan hier

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken.

Wat ga je leren?

Tijdens deze workshop ga je werken met rook en mist, iets wat je niet even zomaar thuis kan gaan uitproberen. De rookspecialisten van het team van Ki Tan hebben veel ervaring met het maken van deze taferelen. Zowel diverse kledingstijlen, settings en kleurrijke vuurfakkels zullen niet ontbreken tijdens deze funshoot. Je leert deze workshop ook hoe je op het juiste moment reageert om de foto’s te maken. Neem een camera met de mogelijkheid om snel een aantal foto’s achter elkaar te maken met een volle batterij en uiteraard lege geheugenkaarten.

Over CCC – Fotounie

CCC – Fotounie is een Facebook groep opgericht in 2012 door Ki Tan. De afkorting CCC staat voor Click Click Community. De visie van de Facebook groep is: de leukste, gezelligste, beste en actiefste facebook groep van Nederland zijn voor de Nederlandstalige fotograaf. Niet alleen vinden Ki Tan het zijn team het belangrijk dat de deelnemers van de workshop plezier beleven aan de activiteiten, ook leer je foto’s bewerken via Photoshop waardoor je veel mooie foto’s mee naar huis kan nemen en kun je na de activiteiten nog vragen stellen. Zij staan dan ook garant voor een plezierige, intensieve leerervaring in 90 minuten. Wil je meer weten over de inhoud van de workshop? Klik dan hier.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie