Fotofair 2021

Workshop bolfotografie met Bresser 80mm Lensbal op Fotofair 2021

Redactie DIGIFO... 4327 0
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo leer je met Team CCC – Fotounie hoe je met het fotograferen door een glazen bol je de wereld letterlijk op zijn kop zet.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021

Workshop bolfotografie met Bresser 80mm Lensbal

De workshop waar je met een Bresser 80mm Lensbal aan de slag gaat op het gebied van bolfotografie wordt op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021 gegeven. Meer weten over de workshop en je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken.

Wat ga je leren?

Tijdens de workshop krijg je eerst in theorie uitgelegd hoe het fotograferen met een Lensbal werkt. Daarna gaat het team van CCC- Fotounie met je op stap op wat mooie foto’s te maken. De mogelijkheden zijn oneindig: dieren, landschappen, bloemen, mensen en architectuur… niets is te gek om er met een Lensbal een creatieve draai aan te geven. Na de workshop mag je de Lensbal mee naar huis nemen zodat je extra voordeel hebt bij deze workshop!

Over CCC – Fotounie

CCC – Fotounie is een Facebook groep opgericht in 2012 door Ki Tan. De afkorting CCC staat voor Click Click Community. De visie van de Facebook groep is: de leukste, gezelligste, beste en actiefste facebook groep van Nederland zijn voor de Nederlandstalige fotograaf. Niet alleen vinden Ki Tan het zijn team het belangrijk dat de deelnemers van de workshop plezier beleven aan de activiteiten, ook leer je foto’s bewerken via Photoshop waardoor je veel mooie foto’s mee naar huis kan nemen en kun je na de activiteiten nog vragen stellen. Zij staan dan ook garant voor een plezierige, intensieve leerervaring in 90 minuten. Wil je meer weten over de inhoud van de workshop? Klik dan hier.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie