Webinar met Richard Terborg over lightmodifiers tijdens de liveshoot

Christel de Wolff 4917 0
Aanstaande vrijdag 13 oktober kun je weer bij CameraNU.nl aanschuiven voor een speciale webinar. Dit maal neemt Richard Terborg je mee in zijn werkwijze met lightmodifiers bij portretfotografie. Uitermate leerzaam dus!

Kijk op vrijdag 13 november om 20.00 uur live naar de webinar van Richard Terborg over het gebruik van lightmodifiers tijdens een live shoot. Denk hierbij aan een paraplu, softbox, octabox, striplight, beauydish of reflector. Aan de hand van praktijkvoorbeelden in de studio en voorbeeldfoto's laat Richard zien wat voor looks je allemaal kunt creëren. Zelfs in kleinere ruimtes. Ook laat hij je zien hoe je op een simpele manier basis looks kunt transformeren tot totaals iets anders door het gebruik van kleurengels, gobo's en sets.

Over Richard Terborg

Richard Terborg is fulltime fotograaf met al bijna 14 jaar ervaring. Hij houdt van het werken met mensen, want zo kan hij een emotionele persoonlijke connectie maken met de persoon die hij fotografeert. Richard is dan ook een echte "mensen" fotograaf in de ruimste zin van het woord. Al evenlang gebruikt hij studioflitsers om zijn beelden te creëren. Richard vindt het helemaal mooi mensen te laten zien hoe simpel het kan zijn om in elke ruimte of plek, van studio tot woonkamer, de mooiste foto's te maken.

Praktische informatie

De webinar op 13 november duurt van 20.00 tot 22.00 uur en volg je op deze pagina óf via het YouTube-kanaal van CameraNU.nl. Wil je vragen stellen of reageren tijdens de webinar? Volg dan de livestream via CameraNU.nl op YouTube en laat je comments achter in de daarvoor bedoelde commentbalk. 

Programma workshop

20:00 - 21:00 uur: webinar
21:00 - 22:00 uur: Q&A met alle tijd en ruimte voor het stellen van al jouw vragen aan Richard

Mis het niet!

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel