Vrijdag 15 maart in Jongstof

Redactie DIGIFOTO Pro 355

Isa de Jong (1998) is fotograaf. Haar werk bevindt zich op het snijvlak van documentairefotografie, visueel antropologisch onderzoek en beeldende kunst. De Jong is sinds 2023 bezig met de portretserie ‘Born in a Diamond Mine’, waarin ze honderd generatiegenoten en hun dromen en zorgen vastlegt. Zo hoopt ze een fotografische tijdcapsule te creëren.

Afgelopen zomer interviewden Tirsa With, Stijn de Vries en Max Terpstra drie weken lang aanstormend talent uit de wereld van kunst, cultuur en media. Samen gaven ze een spannende en vernieuwende draai aan de gesprekken die we kennen van Kunststof. Jongstof brengt een nieuw en fris geluid op NPO Radio 1. Nu is Jongstof elke week als podcast te beluisteren. De presentatoren, de gasten én de makers van Jongstof zijn allemaal ruim onder de dertig. 

Van links naar rechts: Max, Tirsa en Stijn

Tirsa With (26) is bekend als presentatrice van Het Klokhuis en omroep Zwart. Daarnaast is ze (stem)acteur en programmamaker.

Stijn de Vries (25) is presentator, programmamaker, fotograaf en acteur. Hij maakte voor Spuiten en Slikken de series Jong Geleerd, Nooit Gedaan en Mooi, Man. Momenteel werkt hij aan zijn debuutroman Als de zon valt en maakt hij wekelijks de podcast Relnichten.

Max Terpstra (25) is presentator en programmamaker. Sinds 2022 heeft hij zijn eigen rubriek bij Khalid en Sophie: Max bijt Hond. Hij presenteerde Spuiten & Slikken en maakte de persoonlijke docuserie Verslaafd aan Verliezen, over zijn gokverslaving.

Jongstof is elke vrijdag te beluisteren via de website en app van NPO Radio 1, de gratis NPO Luister-app en op andere podcastplatforms. 

Socials Isa de Jong:

Instagram

isadejong.com

afbeelding van Casper.Tanke.Clipboardmedia_180404

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie