Mis het niet! 

Vooruitblik FOTOFAIR 2023 - 10 en 11 juni 2023

Christel de Wolff 504 0
Ieder jaar is FOTOFAIR hét leukste foto-evenement om naar uit te kijken. Dit jaar wordt het gehouden op 10 en 11 juni. Het is tevens de tiende keer dat de fotobeurs wordt gehouden. Dat wil je niet missen. Profiteer nu van vroegboekkorting en zorg dat je er bij bent! 

FOTOFAIR is voor iedere fotograaf of fotografie liefhebber ieder jaar weer een evenement om naar uit te kijken, met elke editie de meest leerzame en inspirerende workshops en masterclasses, prachtige fotomomenten en natuurlijk de nieuwste gear die je kunt bekijken en uitproberen. Als je wilt kun je op de FOTOFAIR de hele dag fotograferen. Vergeet dus straks vooral niet je camera en voldoende geheugenkaartjes mee te nemen!

Landgoed Duynenwater te Eersel leent zich uitstekend voor een inspirerend evenement als FOTOFAIR. De aanwezigheid van een strand, meer én bosrijke omgeving, maakt het landgoed tot een uitermate geschikte plek om diverse nieuwe soorten spectaculaire workshops en masterclasses uit te proberen.

'Als je wil kun je op de FOTOFAIR de hele dag fotograferen'

De online ticketshop is nu open

Merken & standhouders

Twijfel jij al een poosje over de aanschaf van die ene camera, dat ene objectief of wil je je eens vrijblijvend laten informeren over diverse accessoires zoals statieven, fototassen of flitsers? Op FOTOFAIR zijn de grootste en beste fotografie merken vertegenwoordigd. Aan diverse stands kun je terecht met al jouw vragen en kun je vaak ook meteen de apparatuur van jouw interesse zien en misschien zelfs uitproberen. Ben je tevreden over wat je ziet en wil je tot aankoop overgaan? Dan kun je meteen terecht bij de stand van CameraNU.nl, de verkooppartner op FOTOFAIR. 

Workshops & masterclasses

Dankzij het educatieve karakter van FOTOFAIR weet je als bezoeker ook zeker dat je aan het einde van de dag vol inspiratie weer naar huis gaat. Dompel jezelf bijvoorbeeld onder in de wereld van de lange sluitertijden, leer meer over journalistieke bruisfotografie of ga aan de slag met meel, rook en mist en schiet de prachtigste portretten. De workshops en masterclasses worden gegeven door uitsluitend professionele fotografen en er staan vele grote namen op de affiche waarvan jij kunt leren. 

Kijk voor het volledige programma op fotofair.nl bij het kopje Workshops/Masterclasses.

Diverse fotomomenten

Ook voor wie naar FOTOFAIR komt zonder een workshop of masterclass ticket, valt er genoeg te fotograferen. Geen enkele foto-evenement heeft zoveel bijzondere acts op het terrein als FOTOFAIR. Wanneer je een rondje over het terrein loopt, waan je je steeds in een andere wereld. Zo kun je je onder andere verbazen over de prachtige outfits van de Mystic Fire Vikings beach group. Ook kun je zomaar diverse fotomodellen in opvallende outfits tegen het lijf lopen. En aan de waterkant beleef je een spectaculaire waterski show. 

Alle informatie over FOTOFAIR 2023 vind je op www.fotofair.nl

Tickets & info

FOTOFAIR vindt plaats op het Landgoed Duynenwater & Beachclub Zuyver, aan de Buivensedreef 10 te Eersel. Nog tot en met 1 mei kosten dagtickets € 15,-. Daarna vervalt de vroegboekkorting. Profiteer dus gauw en bestel gemakkelijk online via fotofair.nl/tickets 

Let op: De masterclasses en workshops zijn EXCLUSIEF toegang tot FOTOFAIR. De masterclasses en workshops dien je, net als de dagtickets, van tevoren te reserveren via fotofair.nl/workshops.

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel