Fotofair 2021

Volg de masterclass spectaculaire lichtopstellingen op Fotofair 2021

Redactie DIGIFO... 4334 0
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo leer je tijdens de masterclass van Frank Doorhof hoe je lichtopstellingen kan gebruiken om uit elke fotoshoot creatieve, indrukwekkende foto’s te verkrijgen.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021.

Masterclass spectaculaire lichtopstellingen

De masterclass waarin je je gaat verdiepen in lichtopstellingen om spectaculaire foto’s te maken wordt gegeven op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021 door Frank Doorhof. Meer weten over de masterclass en je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken.

Wat ga je leren?

Deze masterclass is voor iedereen die zich wilt verdiepen in licht(opstellingen) of op zoek is naar meer inspiratie voor tijdens het fotograferen. Frank laat zien hoe licht werkt, hoe je het kan meten en sturen zodat jij voortaan tijdens je fotoshoots het licht onder controle hebt, en niet andersom. Een live shoot met een model tijdens de masterclass laat zien welke lichtopstellingen altijd een succes zijn, daarna ga je zelf aan de slag. Frank zal ondertussen nog veel tips geven over onder andere coachen van je model en onopvallend problemen oplossen. Ook laat de fotograaf enkele goedkope creatieve oplossingen zien om je foto’s nog spectaculairder te maken. Uiteraard komen ook snelle en efficiënte workflow aan bod.

Over Frank Doorhof

Frank Doorhof geeft niet alleen workshops modelfotografie in zijn studio in Emmeloord, maar ook in het buitenland, kastelen en musea en op urbex locaties. Hij werkt tijdens de fotoshoots met small flash, big flash en ledverlichting. Naast fotograaf is Frank ook schrijver van de bestseller ‘’Mastering the Model Shoot’’ en is zijn boek ‘’Fotograferen in elke situatie’’ onlangs uitgekomen. Naast boeken brengt Frank instructievideo’s uit, diverse presets en maakt hij vlogs en video’s met reviews, tips en trucs over alles wat met fotografie te maken heeft. Maandelijks kan je een gratis, online en interactieve live shoot genaamd ‘’the Digital Classroom’’ volgen vanuit zijn studio op YouTube en Facebook. Wil je meer weten over Frank Doorhof of de inhoud van de masterclass die op Fotofair 2021 gaat plaatsvinden? Klik dan hier.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie