Verveling? Dit zijn de leukste fotografieboeken!

Redactie 3557 0
Ben jij ook verplicht om thuis te blijven? Of toevallig gewoon even lekker een dagje vrij? In dit artikel worden de 3 leukste fotografieboeken beschreven die leuk zijn om thuis te lezen.

Er zijn heel veel soorten fotografie boeken. Wij hebben de leukste fotografieboeken op een rijtje gezet zodat je niet meer hoeft te zoeken!
 

Lightroom 3 boek van Scot Kelby

Met dit boek raak je volledig in de mogelijkheden die dit workflow programma voor fotografen biedt. Dit programma kan handig zijn voor mensen die hier net mee willen beginnen, maar voor de mensen die dit systeem al kennen en misschien al gebruiken is het boek ook heel handig. Het boek is geschreven door Scot Kelby. Scot legt in dit boek alles goed uit over lightroom 3 zodat je er goed mee aan de slag kan.

Instaproof van Kirsten Jassies en Joyce Nafzger

Plaats je wel eens foto’s op Instagram? Maar weet je niet precies hoe je dat het best moet aanpakken om succes te krijgen. Dan is dit het perfecte boek voor jou. In dit boek leren Kirsten en Joyce je dit in 15 stappen. De 15 stappen leggen je het hele Instagram uit. Van uitleg over het algoritme tot het bepalen van je doelstelling & doelgroep en van het werken met hashtags tot het gebruik van Instagram Stories. Dit boek is leuk voor je persoonlijke account maar perfect voor je zakelijke account. Een goed handboek dus om nog meer uit je Instagram account te halen. 

Reisfotografie van Laura Vink

In dit boek wordt er gesproken over een onderwerp dat bijna iedereen leuk vindt, Reisfotografie! Je leest in dit boek veel interessante en nuttige dingen die je helpen om deze vorm van fotografie nog meer onder te knie te krijgen. Als je het leuk vindt om op reizen te fotograferen en wil je er graag nog meer over weten? Dan is dit boek perfect. Het boek is geschreven door Laura vink en heeft maar liefst 408 bladzijden, genoeg om je vrije tijd mee te vullen dus!

DIGIFOTO Pro:

Onze magazines van digifoto Starter zijn fantastisch om te lezen. In de magazines staan heel veel verschillende onderwerpen. Zoals landschapsfotografie, macrofotografie, tutorials en interviews. Ook staan er veel leuke tips en trucs in om je fotografie technieken te verbeteren. De magazines kosten maar liefst €7,95 per stuk. Dus wil je een nog betere fotograaf worden? Klik dan hier om de magazines te bestellen!

Objectieven van DIGIFOTO:

Het objectief is het allerbelangrijkste onderdeel van je camera. In de speciale uitgave van DIGIFOTO legt Dré de Man aan de hand van tientallen zelfgemaakte foto’s uit hoe objectieve werken, welke kwaliteitsverschillen er zijn en vooral welke objectieven er zijn en waarvoor je deze moet gebruiken. Lijkt je dit interessant? 
Klik dan hier om het boek te bestellen.

Lichtmeting en belichtingen van DIGIFOTO:

Onlangs alle technische vooruitgang slagen ook de huidige camera’s er nog steeds niet in foutloos te belichten. Dat is ook niet verwonderlijk, de ideale belichting bestaat niet. Die is namelijk afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en vooral van de verdere verwerking, bijvoorbeeld in RAW of in de camera. Dré de Man legt in deze DIGIFOTO special in begrijpelijke taal uit hoe je in alle situaties tot een belichting komt. Na het lezen van dit boek bereik met jouw foto’s de optimale kwaliteit. Lijkt je dit interessant? 
Klik dan hier om het boek te bestellen.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie