Verdien jij ook een plek in de Spotlight van DigiFotoPro? Lees hier hoe je kans maakt!

Bryan Oosenbrug 209 0

Elke dag doorzoeken we vol enthousiasme onze lezersgallery op www.digifotopro.nl, op zoek naar de meest prachtige foto's om in de spotlight te zetten. En raad eens? Jouw foto kan de volgende zijn!

Het is simpel: creëer een gratis account, deel je foto's op onze website en zie ze schitteren in je eigen persoonlijke gallery. Andere creatieve zielen kunnen jouw werk bewonderen en reacties achterlaten, terwijl jij ook de kans hebt om te reageren op hun foto's. Het is een geweldige manier om inspiratie op te doen en te leren van de creativiteit van anderen.

Maar dat is nog niet alles! Door mee te doen, maak je niet alleen kans op publicatie in ons geweldige magazine, op onze sprankelende social media of zelfs op een heel artikel gewijd aan jouw foto op onze website; je kunt ook deelnemen aan spannende fotowedstrijden die we regelmatig organiseren. En geloof ons, de prijzen zijn meer dan de moeite waard - denk aan camera's, statieven, tassen, fotoreizen, tickets voor evenementen en zoveel meer. Tijdens het uploaden van je foto's kun je zelfs direct aangeven aan welke wedstrijd je wilt meedoen. Of je kunt foto's die je eerder hebt toegevoegd aan je persoonlijke gallery ook inzenden. Doe vandaag nog mee en laat jouw fotografische reis beginnen!

Stap voor stap een account aanmaken

Om het aanmelden en het uploaden van foto’s zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we een stap-voor-stap-uitleg gemaakt. Deze vind je op onze website. Veel plezier!

www.digifotopro.nl/stapvoorstap 

afbeelding van Bryan Oosenbrug

BryanOosenbrug | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanBryan