Vader bevestigt de veiligheid van zijn dochter met unieke foto’s

Redactie 726 0
Als een moeder haar baby alleen moet laten is ze vaak erg nerveus. Ze stuurt berichtjes of alles wel goed gaat en wilt fotobewijs zien om dit te controleren. Kenny Deuss besloot om de foto’s iets aan te passen. 

Kenny Deuss uit Antwerpen bedacht om met de foto’s die hij van hun dochter Alix gemaakt had een grapje uit te halen. Hij bewerkte een foto zodat het leek alsof zijn dochter in een gevaarlijke situatie was. 

De foto’s

Vervolgens kwamen er foto’s waarop Alix met een houdzaagmachine bezig lijkt te zijn, met een geweer op haar schouder rondloopt, in de koelkast klimt, over een dun touw een diep ravijn wandelt of aan de elektriciteit in het huis werkt. De foto’s zijn allemaal nep, maar hij hoopte haar moeder, en inmiddels vele volgers op Instagram, wel even aan het twijfelen te krijgen. Zijn vriendin had gelukkig wel snel door dat de foto’s die hij stuurde niet echt waren.

Werkwijze

Met zijn Photoshop ervaring wist hij deze foto’s zo goed als echt te laten lijken. Hij maakt eerst een foto waarbij hij Alix gewoon vasthoudt en knipt zichzelf dan uit de foto en voegt een gevaarlijk onderwerp toe. 

Kenny heeft voor al deze hilarische foto’s een Instagram account om al zijn meesterwerken op te delen. 

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie