Jouw foto in de spotlight?

Upload jouw foto's in de gallery en bemachtig een publicatie in DIGIFOTO Pro magazine!

Christel de Wolff 4553 0
Ben jij een enthousiaste fotograaf en altijd op zoek naar manieren om jouw werk onder de aandacht te brengen? Maak dan een account aan en plaats je foto's in onze lezersgallery!

Voor DIGIFOTO Pro magazine zijn we dagelijks op zoek naar de mooiste foto's. Het prachtige werk wat in de gallery wordt geplaatst, zetten we in de "spotlight"; delen we op onze social mediakanalen en nieuwsbrief. Ook lichten we regelmatig mooie foto's uit in online artikelen. Wist je dat je door jouw foto's te uploaden in de gallery ook kans maakt op een spotlight interview in DIGIFOTO Pro magazine? Grijp je kans! Upload je gaafste foto's in onze Gallery en wie weet nemen we contact met je op voor een spotlight interview!

Direct naar de gallery? Klik hier. 

Dit moet je doen

Log in met je DIGIFOTO Pro account en navigeer naar de gallery. Via de grote rode 'Upload-je-foto'-knop, kun jij je foto's toevoegen aan onze gallery. (maximaal 5 afbeeldingen per 24 uur en niet groter dan 8 MB!)  Geef de foto's een passende titel en beschrijving, bijvoorbeeld waar je de foto hebt gemaakt en een leuke anekdote van hoe het beeld tot stand kwam. Ook kun je in de gallery werk van andere talentvolle fotografen zien, liken en erop reageren. 

Kortom, ga meteen op pad of duik lekker in je archief en stuur je mooiste foto's in! 

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel