Wie wint deelname aan de exclusieve masterclass van Ferry Knijn?

Uitslag fotowedstrijd Fine-art portretten

Christel de Wolff 5883 0
Op 23 januari zal Fujifilm X-Photographer Ferry Knijn een exclusieve Masterclass fotografie geven. Namens Fujifilm mochten wij een plek weggeven voor deze unieke ervaring. Aan de redactie was de moeilijke taak om een winnaar te kiezen. De uitslag vind je hieronder.

De inzendingen waren heel uiteenlopend, maar allemaal speciaal op hun eigen manier. We vroegen naar fine-art portretten en die kregen we.

Winnaar fotowedstrijd Fine-art portretten

De winnaar die wij uiteindelijk kozen is Bernadette Boon. Zij maakte indruk met haar foto van 'Melody'. Zelf schrijft ze: 'Op de valreep van het oude jaar de archieven door aan het pluizen naar vergeten pareltjes. En dan snel vooruit kijken naar 2021 om nieuwe mooie dingen te maken.' En wij juichen dat natuurlijk alleen maar toe. 

Prijs: Masterclass Ferry Knijn

Gefeliciteerd Bernadette! Jij wint deze prachtige prijs! 

Tijdens de Masterclass zal Ferry Knijn je meenemen langs een aantal fotografische thema’s door middel van opdrachten. Op die manier leer je hoe jij je eigen fotografie naar een hoger niveau kan tillen. Daarnaast krijg je natuurlijk de mogelijkheid om uitgebreid vragen te stellen aan de succesvolle X-Photographer. Extra tof! Voor deze Masterclass krijg je een Fujifilm X-S10 in bruikleen om de opdrachten mee te doen!

Met dank aan Fujifilm voor het beschikbaar stellen van deze prijs. 

Bekijk alle inzendingen in de fotowedstrijd Portretten in de wedstrijdgallery.

Lees ook: Koopgids: welke camera kies je? Budgetvriendelijke opties ónder de € 1000,-!

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel