Transcontinenta importeur Think Tank, Mindshift en Peak Design

Transcontinenta importeur Think Tank, Mindshift en Peak Design

Nadja Geskus 1576
Transcontinenta neemt de distributie van de merken Think Tank, Mindshift en Peak Design over van Plasmans Verkoopmaatschappij. In juli is er met Plasmans Verkoopmaatschappij een overeenstemming bereikt over de voorwaarden van overname. Vervolgens heeft Transcontinenta een nieuw, meerjarig Benelux distributiecontract getekend met de merken Think Tank, Mindshift en Peak Design.

Think Tank

Think Tank Photo ontwerpt camera draagsystemen voor werkende professionals. De producten worden bedacht door een team van professionele fotografen en productontwerpers, die één gemeenschappelijk doel hebben: om de meest inventieve en effectieve oplossingen voor alle fotografische situaties te creëren.

Transcontinenta importeur Think Tank, Mindshift en Peak Design

Mindshift

Mindshift Gear is een groep van professionele fotografen en productontwerpers die het behoud en de bescherming van onze natuurlijke hulpbronnen en de planeet ondersteunen. Opgericht door de makers van Think Tank Photo en fotograaf Daniel Beltra. Mindshift is toegewijd aan het maken van oplossingen voor degenen die gepassioneerd zijn over het ervaren van de natuur. ‘Houd je bezig met de natuur’ is dan ook hun slogan. Ze dagen mensen uit om niet alleen betrokken te raken bij buitenactiviteiten, maar proberen ook mensen enthousiast te maken voor de natuurlijke omgeving. 

Peak Design

Peak Design, een enthousiast team, doet er alles aan om de wereld om hen heen vast te leggen, zélfs als dat betekent dat ze dure spullen in de gevaren van moeder natuur moeten werpen. Ze geloven in de juiste tools voor de juiste job en willen dan ook hun tools altijd binnen handbereik hebben. Peak Design helpt mensen om hun gear, als camera’s, objectieven, verrekijkers, GoPro’s en laptops, beter te vervoeren. Ook menen ze dat crowdfunding een goede manier is om hun nieuwe producten tot leven te brengen. Momenteel zijn er meer dan 20 producten gelanceerd dankzij vijf succesvolle Kickstarter campagnes.

Transcontinenta neemt met ingang van 1 september 2016 de distributie over. 

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja