Tamron wint twee prestigieuze 2023-2024 EISA Awards

Redactie DIGIFOTO Pro 508

Transcontinenta BV, distributeur voor Tamron in Nederland, kondigt hierbij de uitreiking aan van de EISA Awards door de Expert Imaging and Sound Association (EISA) vooor twee Tamron objectieven: de Tamron 20-40mm F/2.8 Di III VXD (Model A062) voor 'EISA WIDEANGLE ZOOM LENS 2023-2024' en de Tamron 50-400mm F/4.5-6.3 Di III VC VXD (Model A067) voor 'EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2023-2024'. Tamron is al 18 jaar op rij onderscheiden met EISA Awards. Bovendien wint Tamron dit jaar twee prestigieuze prijzen.

Samenvatting van het juryrapport van de EISA-jury

'EISA WIDEANGLE ZOOM LENS 2023-2024': 20-40mm F/2.8 Di III VXD (Model A062)

"Dit zoomobjectief voor mirrorless camera's met Sony E-vatting biedt een brandpuntsbereik van 20mm groothoek tot 40mm standaard. Het levert een zeer hoge beeldkwaliteit, met een lichtsterk F/2.8 diafragma over het hele zoombereik. De optische samenstelling corrigeert en minimaliseert beeldafwijkingen, terwijl de compacte en lichtgewicht constructie dit objectief ideaal maakt voor gebruik op een gimbal of in een video rig. Het autofocussysteem wordt aangedreven door een VXD lineaire motor die zorgt voor snel scherpstellen en nauwkeurig volgen van bewegende onderwerpen. Bij de 20mm instelling is de minimale scherpstelafstand slechts 17cm, waardoor je opvallende groothoek close-up opnamen kunt maken. Net als bij andere nieuwe Tamron modellen die zijn uitgerust met een USB-C poort, kunnen gebruikers met de Tamron Lens Utility software objectieffuncties aanpassen en firmware updaten."

'EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2023-2024': 50-400mm F/4.5-6.3 Di III VC VXD (Model A067)

"Dit veelzijdige teleobjectief biedt een zoomfactor van 8x die ideaal is voor reis-, natuur- en sportfotografie. Het objectief blinkt uit in close-ups, met een minimale scherpstelafstand van 25cm bij 50mm en uitzonderlijke half-macro mogelijkheden met een vergrotingsmaatstaf van 1:2. Het levert ook indrukwekkende prestaties bij 400mm, met een minimale scherpstelafstand van 1,5 m en een vergrotingsmaatstaf van 1:4. De VXD lineaire motor zorgt voor een snelle en nauwkeurige autofocus, terwijl de VC beeldstabilisatie van Tamron zelfs bij maximale zoom effectief blijft. Superieure techniek en speciale lenselementen zorgen voor een uitstekende beeldkwaliteit met scherp contrast, en dat alles in een zeer draagbaar formaat. Gebruikers kunnen functies aanpassen en firmware updaten via de USB-C poort en de Tamron Lens Utility software."

Over de EISA Award

De Expert Imaging and Sound Association is een gemeenschap van 59 technologie magazines, websites en social media commentatoren uit 30 landen, gespecialiseerd in hifi, thuisbioscoop, foto en video, in-car en mobiele elektronica. Elk jaar beloont de EISA jury van experts de beste producten in elke klasse met een felbegeerde EISA Award.

EISA bekroonde Tamron objectieven

De ontvangst van deze prestigieuze prijzen markeert het 25e jaar dat Tamron een EISA Award heeft gewonnen en het 18e achtereenvolgende jaar sinds 2006. Bovendien wint Tamron dit jaar twee prestigieuze prijzen.

Over Tamron Co.

Tamron biedt een breed scala aan originele optische producten, van verwisselbare objectieven voor digitale camera's, tot diverse optische apparaten voor zowel de algemene consument als OEM. Zij maken optische producten die bijdragen aan een reeks verschillende industrieën en zullen hun rijke creativiteit en toonaangevende technische bekwaamheid blijven inzetten op verschillende industriële gebieden. Bovendien is Tamron zich volledig bewust van hun verantwoordelijkheid voor het milieu en streeft ernaar om bij al hun bedrijfsactiviteiten bij te dragen aan het behoud van de natuurlijke omgeving.

Optische productlijn

Verwisselbare objectieven voor mirrorless en DSLR-camera's, objectieven voor bewakingscamera's, FA- en machine vision-lenzen, videoconferentie objectieven, cameramodules, auto lenzen, objectieven voor digitale fotocamera's, camcorder objectieven, drone-objectieven en lenzen voor medische toepassingen.

 

Lees hier ook:

https://www.digifotopro.nl/landschapsfotografie-groothoek-of-telezoom

https://www.digifotopro.nl/prime-of-zoomobjectief

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie