Winactie!

Speciale uitnodiging tentoonstelling Circle of Life in Museum Hilversum

Christel de Wolff 5250 0
Wil jij bij de opening van tentoonstelling ‘Circle of Life’ in Museum Hilversum aanwezig zijn én daarbij kennis maken met de internationaal bekende fotograaf en maker Lieve Blancquaert? Dan hebben wij een unieke kans!

Op zaterdag 31 oktober start de expositie van Lieve Blancquaert genaamd ‘Circle of Life’ in Museum Hilversum. In de tentoonstelling komen drie grote levensverhalen – geboorte, liefde en dood – op een persoonlijke en multimediale manier samen. Lees meer over de expositie.

De tentoonstelling is van 31 oktober tot en met 3 januari te bezoeken in Museum Hilversum, maar op de dag van de opening zal de internationaal bekende Belgische fotograaf en journalist Lieve Blancquaert aanwezig zijn. Vanwege een aangepast programma, is de feestelijke dag opgedeeld in drie momenten. Wij hebben alvast het tijdsslot van 14:00 gereserveerd, voor jou!

Dit moet je doen

Wil jij aanwezig zijn bij de opening van deze bijzondere expositie?

Ga dan naar onze instagrampagina en like + comment op onze post over ‘Circle of Life’.

Wees er snel bij, want de opening van de expositie is komende zaterdag al!  Op vrijdagochtend maken wij de winnaar van deze actie bekend via Instagram en op de website.
Uiteraard laten we het de gelukkige winnaar ook weten in een persoonlijk bericht, dus hou je berichtenbox in de gaten!  

 

 

 

 

Let op! Uiteraard is het niet toegestaan om met koorts of verkoudheidsklachten de expositie te bezoeken. Ben je ziek? Reageer dan niet op deze post. We wensen je in dat geval veel beterschap en sterkte!

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel