Sony presenteert ultra snelle USB-hub voor optimale workflow

Christel de Wolff 6173 0
Camera's worden steeds sneller en produceren grote bestanden, om te voorkomen dat je camerabuffer volloopt, gebruik je het beste een snelle SD-kaart. Het volgende obstakel is wanneer je je foto's op je computer wilt zetten. Ga maar even koffie zetten…

Zelfs met USB 3, kan het nog vrij lang duren voordat je de grote bestanden van een moderne spiegelloze of spiegelreflexcamera wilt overzetten op je computer. Koffie zetten om de tijd te doden mag natuurlijk best, maar als je haast hebt, heb je liever dat je bestanden gewoon in sneltreinvaart binnenkomen.  Sony lanceert daarom de intelligente MRW-S3 USB-hub.

De supersnelle USB-hub met een topsnelheid van 1000MB/s is een alles-in-één-oplossing voor een veilige gegevensopdracht.
 

Multifunctioneel

Naast supersnel bestanden overzetten, blinkt de hub uit in multifunctionaliteit.  Met de HDMI-aansluiting met 4K 30fps-capaciteit sluit je externe monitoren aan zonder extra adapters mee te hoeven nemen.

Ergonomie

De MRW-S3 meet 118,7mm x 50,3mm x 14,0mm en weegt slechts 95 gram en wordt geleverd met een afneembare USB-C-kabel. De kabel kan ook worden gebruikt op een USB 3.1 Gen 2 apparaat of op USB PD AC-adapter tot 100W, dankzij de ingebouwde eMarker.

In het najaar van 2019 zal de USB-hub beschikbaar zijn in de Benelux. Meer informatie via sony.nl

Onlangs introduceerde Sony ook al de RX100 M7 en de Sony A7R M4.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel