Sony A77 te zien in video

Sony A77 te zien op bewegend beeld

jesse kraal 3624 1
Op Youtube is een video opgedoken waarin een werkend exemplaar van de Sony A77 te zien is. Het lijkt om een reclame of deel van een promotiefilmpje te gaan. Alleen de voice-over ontbreekt nog.

Wat we zien is dat de Sony A77 prima tegen zand kan, de camera zal goede afdichtingen tegen vocht en stof hebben. Dat het om de A77 gaat en niet om de A65 is te zien aan het uitstekende schanier aan de linkerzijde van het scherm. De Sony A77 kan zijn scherm dan ook uitgebreider verstellen dan de A65, zoals we al eerder hebben laten zien op een uitgelekte foto.

Het objectief is een Zeiss-objectief, te zien aan het blauwe logo op de zijkant. Gezien de vorm lijkt het om deĀ 135mm f/1.8 te gaan. Het filmpje is waarschijnlijk een fragment uit een promotie- of introductiefilm over de Sony A77. Gezien het wat suffe stukje verwachten we niet dat dit een tv-commercial is.

afbeelding van jesse kraal

JesseKraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen vanJesse

afbeelding van Cris

Als ik mijn oude camera zo in het zand leg doet hij het ook,moet nog blijken met een zandstorm