Prachtig: IJsland in 4K

Prachtig: IJsland in 4K

Jasper van Bladel 980 0

Er zijn niet veel landen zo fotogeniek als IJsland. Deze timelapse bewijst dat maar weer. Henry Jun Way Lee heeft werkelijke fenomenale 4K-beelden geschoten met een drone. Als je na het kijken van deze video nog niet naar IJsland wilt, weten wij het ook niet meer.

Zet je geluid goed hard en bekijk onderstaande video beeldvullend, want het is een meesterwerk. Mooie beelden van een even fenomenaal landschap komen voorbij, vergezeld door mooie strijkers en een subtiel achtergrondkoor. 

Drone

De 4K-beelden zijn gemaakt door Evosia Studios en filmer Henry Jun Wah Lee. Hij heeft een drone (DJI Inspire 1) gebruikt voor het filmen en de beelden daarna aan elkaar gemaakt via LRTimelapse. De beelden zijn toen met Premiere Pro bewerkt tot deze video.

Als je na het kijken van deze beelden nog niet naar IJsland wilt, weten wij het ook niet meer. 

Een mooie prijs winnen?

Doe dan mee met onze Fotowedstrijd Landschapsfotografie. Hoofdprijs? Een reis naar Spitsbergen ter waarde van maar liefst € 5.500,-!

Win jij deze fotowedstrijd? Dan ga jij naar de archipel in het hoge noorden met fotoreisspecialist! Het betreft een expeditie-cruise waarbij je maar liefst tien dagen verblijft op de de s/v Noorderlicht en aan de slag gaat met landschaps- en dierenfotografie.

Meedoen? Klik hier

afbeelding van Jasper van Bladel

Jaspervan Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen vanJasper