Onbeperkte Energie voor jouw Panasonic Camera met de ChiliPower Adapter Kit

Redactie DIGIFOTO Pro 402

Laat je camera nooit zonder stroom zitten met de veelzijdige ChiliPower DR-BLC12 Adapter Kit voor Panasonic camera's en de ACK-E17 Adapter Kit voor Canon camera's!

Altijd en overal stroom voor jouw camera met de ChiliPower DR-BLC12 Adapter Kit! Voor slechts € 34,95, inclusief gratis verzending, is deze veelzijdige kit de perfecte aanvulling op verschillende Panasonic camera's die compatibel zijn met accutype DMW-BLC12. Met de ChiliPower adapter kit kun je jouw Panasonic camera continu van energie voorzien zonder afhankelijk te zijn van accu’s. Het is de ideale oplossing voor uitgebreide fotosessies, of je nu op locatie bent, thuis, in de studio of tijdens het langdurig overzetten van bestanden, en het helpt ook om je accu’s te sparen. De kit bevat alles wat je nodig hebt: een dummy-accu, een netadapter en een stroomkabel, met een indrukwekkende totale lengte van 300 cm van camera tot stopcontact. Voordat je het product gebruikt, zorg ervoor dat het accu-klepje van de camera goed gesloten is; een speciale uitsparing voor de kabel is aanwezig. De ChiliPower Adapter Kit is een uitstekende keuze voor verschillende Panasonic modellen, inclusief bepaalde modellen van de Leica V-Lux-serie en verschillende Panasonic Lumix-series.

Altijd Power met de ChiliPower Netadapter Kit voor Canon Camera's

Ervaar continue stroomvoorziening met de ChiliPower ACK-E17 Adapter Kit, nu voor slechts € 34,95 inclusief gratis verzending! Deze essentiële kit is speciaal ontworpen om jouw Canon EOS M3, M5, M6, M6 Mark 2, of R8 camera onafgebroken van stroom te voorzien, waardoor je zonder onderbreking kunt fotograferen of filmen. De ChiliPower adapter is bijzonder efficiënt en stelt je in staat om jouw camera direct op het lichtnet aan te sluiten, wat het gebruik van accu’s overbodig maakt. Dit is niet alleen ideaal voor langdurige fotoshoots op locatie, thuis of in de studio, maar het spaart ook jouw accu’s tijdens het uitgebreid overzetten van bestanden. De kit is compleet met een dummy-accu, netadapter en een stroomkabel, en biedt een indrukwekkende reikwijdte van 300 cm van de camera tot het stopcontact. Vergeet niet om het accu-klepje van de camera correct te sluiten; een speciale uitsparing is voorzien voor de kabel. Kies voor de betrouwbare en efficiënte ChiliPower Adapter Kit en zorg ervoor dat jouw camera altijd klaar is voor actie!

 

Heb je vragen of twijfels over de compatibiliteit met jouw camera? Aarzel niet om contact op te nemen via saake-shop.nl

 

Dit is een artikel uit DIGIFOTO Pro 5.2023. Lees hem nu digitaal: DIGIFOTO Pro 5.2023

afbeelding van Bryan Oosenbrug

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie