Nu verkrijgbaar: DIGIFOTO Pro 4.2022

Christel de Wolff 1076 0
DIGIFOTO Pro 4.2022 is vanaf nu verkrijgbaar. In dit artikel lees je wat je kunt verwachten en hoe je jouw exemplaar kunt bemachtigen.

Voor 6,95 haal je DIGIFOTO Pro 4.2022 in huis. Ontvang je DIGIFOTO Pro Magazine voortaan liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor € 11,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

Lees ook: Lees DIGIFOTO Pro online

DIGIFOTO Pro 4.2022

September is traditiegetrouw de maand waarin het nog alle kanten op kan, krijgen we een mooie nazomer of neemt het onstuimige herfstweer de overhand? Op het weer hebben wij geen controle, maar we kunnen je wel een vers magazine bieden met inspirerende verhalen en foto’s om van te genieten in het herfstzonnetje in tuin op balkon óf natuurlijk gewoon op de bank. 

In deze editie stellen we een Fujifilmcamera voor. Deze keer is het de beurt aan de FUJIFILM X-H2, een handzame camera die volledig is gebouwd op het vastleggen van details, details en meer details. Wij konden ‘m al even proberen in een unieke setting: het Nederlands Openluchtmuseum te Arnhem. 

In gesprek gingen we met Frans Lemmens en Marjolijn van Steeden. Zij maakten fotoboek NL365, een uniek document dat Nederland in al haar facetten laat zien. Niet alleen tulpen, molens en schaatsers, maar ook festivals, landbouw en industrie komen voorbij. En het verhaal achter de beelden is minstens zo bijzonder als de foto’s zelf. 

Ook spraken we met Kees Muizelaar. Hij werkte drie jaar aan het documentaire project Achter de IJssel, nu uitgegeven als bijzonder fotoboek. Hoe het project tot stand kwam en waarom hij zich toch zo aangetrokken voelt tot de verhalen van het platteland.

In het voorjaar van 2021 brachten Maarten en Billie Slagboom fotoboek Hier woont alleen de tijd uit. Ongeveer anderhalf jaar later is daar het vervolg Dieper de zone in. Vader en dochter zijn niet alleen dieper in de verlaten panden gedoken, maar verdiepten zich ook in het gevoel wat dat in hen losmaakte. 

Natuurlijk valt er nog veel meer te zien en te beleven in deze editie. We hebben veel reviews voor je klaar staan van onder andere de Nikon Z 30, Fujifilm X-H2S en Canon 100mm f/2.8L Macro IS USM. En gaat de smartphone de camera’s al bijna overbodig maken? Dat nog niet, maar de OPPO Reno8 Pro 5G doet een dappere poging. 

En nog veel meer...

DIGIFOTO Pro 4.2022 is nu verkrijgbaar. Abonnees ontvangen 'm op de mat en je kunt 'm los bestellen in onze webshop. Het magazine is dan zowel op papier als digitaal te bestellen. 

DIGIFOTO webshop en abonnement

Voor 6,95 haal je DIGIFOTO Pro 4.2022 in huis. Ontvang je onze magazines voortaan liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor € 11,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel