Nu op Spotify: de DIGIFOTO Podcast

Nu op Spotify: de DIGIFOTO Podcast

Eefke Burg 7011
Fervente volgers van DIGIFOTO volgden onze podcast wellicht al via Soundcloud. Toch is dit een platform waar niet iedereen gebruik van maakt. Daarom zijn we nu ook te vinden op Spotify. Op die manier kan je genieten van het allerlaatste nieuws op fotografiegebied, interviews of misschien heb je wel iets aan de tips voor het maken van betere foto’s.

Lees ook: Podcast: indrukwekkende verhalen van mensen over de hele wereld, straatfotografie, nieuwe Olympus camera en meer!

Zoek op Spotify naar DIGIFOTO Podcast

Als je Spotify opent kan je zoeken op ‘DIGIFOTO Podcast’ om ons te kunnen vinden. Je ziet dan al een hoop, maar als je klikt op ‘alle podcastafleveringen weergeven,’ zie je alle podcasts die we tot nu toe hebben gemaakt. Door op de bolletjes naast een track te klikken, ga je naar alle afleveringen. Handig, want op deze manier kan je ook een aflevering downloaden. Fijn als je onderweg bent en niet overal over goed internet beschikt.

Alle edities DIGIFOTO Podcast op Spotify

DIGIFOTO Podcast Spotify

Lees ook: Podcast winter wonderland

In de laatste editie van de DIGIFOTO Podcast krijg je bijvoorbeeld niet alleen tips voor het maken van de mooiste winterfoto’s, maar kan je ook zien hoe je analoge foto’s kan ontwikkelen met koffie. In de voorlaatste editie komt fotograaf Pie Aerts aan het woord met zijn indrukwekkende foto’s over de gehele wereld. Er valt veel te ontdekken en te beluisteren.

afbeelding van Eefke Burg

Eefke Burg | Redacteur

Als all-round content creator is Eefke gespecialiseerd in het maken van video-content en weet als geen ander een visueel verhaal te creëren. Zij is gepassioneerd en ondernemend. In haar eigen werk valt zij op door de grens op te zoeken tussen fantasie en realiteit. 

Bekijk alle artikelen van Eefke