Nieuwe productfoto's Sony A77 en A65

Julian 5146 0
De Sony A77 had al weinig geheimen meer, de camera is nu dankzij het uitlekken van meer productfoto's nog beter te zien. Sony kondigt de A77 naar verwachting op 24 augustus officieel aan.

Update 24 augustus: De Sony A77 is officieel aangekondigd, klik hier voor onze uitgebreide preview.

De nieuwe productfoto's van de Sony A77 zijn afkomstig van een Duitse website. Eerder lekten al diverse productafbeeldingen en een promotiefilmpje uit, nu is de camera wederom vanuit een aantal nieuwe hoeken te zien. Ook komt het nieuwe 16-50mm f/2.8 objectief goed in beeld.

Op het Sony NEX Talk Forum is een plaatje opgedoken van de NEX-5N met externe evf. Volgens geruchten gaat deze oled-opzetzoeker in Japan 35.000 yen kosten, omgerekend zo'n 317 euro.

Sony A77 schuin

Sony A77 open

Sony A77 back display

Sony A77 back

Sony NEX met EVF

Update: Sony A65

Er zijn, naast de foto's van de Sony A77 en de digitale zoeker voor de NEX-5N, ook nieuwe afbeeldingen van de Sony A65 uitgelekt. Je moet de watermerken even wegdenken, die zitten niet op de uiteindelijke camera's. De behuizing lijkt qua formaat vergelijkbaar met bovenstaande A77, al zijn er wel wat verschillen. We zien een andere lay-out voor de bediening en een minder uitgebreid verstelbaar scherm. De A65 moet het ook zonder extra lcd-scherm op de bovenzijde doen.

Er is ook nog beeld van de digitale zoeker die waarschijnlijk in zowel de A77, A65, NEX-7 en opzetzoeker voor de NEX-5N zal zitten. Als we op de afbeelding af gaan, dan is deze nieuwe oled-zoeker groter en helderder dan zijn voorganger. 

Sony A65

Sony A65

Sony Oled-zoeker