Nieuw: OWC Jellyfish Nomad en Studio all-SSD gedeelde opslagoplossing

Redactie DIGIFOTO Pro 384

Transcontinenta BV, distributeur voor Other World Computing® in de Benelux, kondigt vandaag een nieuw niveau van samenwerking aan op het gebied van draagbare en desktop videobewerking met gedeelde opslag, met de introductie van twee innovatieve SSD-oplossingen: OWC Jellyfish Nomad en Jellyfish Studio. Deze twee van 's werelds snelste, kleinste en eenvoudigst te gebruiken mobiele NAS-oplossingen zullen worden gedemonstreerd tijdens de IBC in Amsterdam van 15 -18 september 2023.

OWC is de toonaangevende leverancier van end-to-end ecosysteem oplossingen voor computerhardware, accessoires en software voor consumenten en professionals. De op Flash gebaseerde oplossingen Nomad en Studio van OWC herdefiniëren teamwerk en samenwerking en stellen een ongekende norm voor gedeelde draagbare NAS. Deze innovatieve oplossingen brengen een nieuw niveau van samenwerkingsefficiëntie voor videobewerkers en onderstrepen OWC's toewijding aan het verbeteren van het creatieve proces.

OWC Jellyfish Studio

De Studio vervangt de ongelooflijk populaire Jellyfish Mobile met enorme sprongen in snelheid, opslagcapaciteit en connectiviteit. Het biedt continu lees/schrijfsnelheden van 3500 MB/s, capaciteiten tot 180 TB ruwe SSD-opslag en 14 direct aangesloten poorten (6x10GbE en 8x1Gbe). Dit maakt het de ideale oplossing voor het delen van 4K-inhoud, documentaires, speelfilms, episodische inhoud of grote hoeveelheden sociale media in elke resolutie en beeldverhouding. Er is geen efficiëntere manier voor een klein team om deze taken uit te voeren dan met een Jellyfish Studio.

OWC Jellyfish Nomad

De Nomad is een kleine krachtpatser die is ontworpen voor Digital Imaging Technicians, onafhankelijke 3D-studio's en mobiele videobewerkers die een gedeelde mediapool nodig hebben om aan hetzelfde project te werken en toegang te hebben tot dezelfde middelen. Met 6000 MB/s aan totale bandbreedte, tot 64 TB aan door de gebruiker verwisselbare NVMe-schijven, 6 directe 10GbE-poorten en 128 GB RAM-geheugen kan de Jellyfish Nomad RAW-bestanden, projecten met meerdere camera's, beeldsequenties en VR aan zonder enige inspanning. Het is simpelweg de snelste, meest draagbare en eenvoudigst te gebruiken oplossing voor gedeelde opslag ter wereld, die het spel voor montageteams verandert en de kunst van teamwerk opnieuw definieert.

Wat is er te zien van OWC tijdens de IBC 2023?

Bekijk de toekomst van collaboratieve videobewerking met de nieuwe Jellyfish Nomad en Studio tijdens de IBC 2023, samen met demonstraties van andere OWC-oplossingen die videoprofessionals van Capture tot Completion™ brengen.

 

  • Vastleggen

Van het eerste beeld tot de laatste bewerking biedt OWC een end-to-end workflow met het Atlas Ecosysteem. Atlas Memory-kaarten, Atlas-kaartlezers en OWC Copy That ingest-software maken het makkelijker dan ooit om ideeën vast te leggen en over te dragen.

 

  • Create

OWC's opslagassortiment zal getoond en gedemonstreerd worden, met oplossingen die zijn ontworpen voor elke videoprofessional. Van werkpaard ThunderBay RAID-behuizingen tot geavanceerde Flex-oplossingen en de draagbare Envoy FX, OWC heeft voor elk opslagscenario een oplossing.

 

  • Samenwerken

Samenwerking is nog nooit zo belangrijk geweest en de Jellyfish-oplossingen en Dock-reeks van OWC maken het eenvoudiger dan ooit om projecten en ideeën te delen - zonder speciaal IT-personeel.

 

  • Voltooid

Zodra een project is voltooid, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat er een back-up wordt gemaakt en dat het veilig is. OWC helpt creatieven dit sneller, beter en goedkoper te doen met een reeks archiefoplossingen van schijf, tot tape, tot NAS, die ervoor zorgen dat gegevens veilig, beveiligd en toegankelijk zijn wanneer ze nodig zijn.

Bezoek OWC op de IBC

Bezoek de OWC IBC stand 7.B55 (15-18 september) in Hal 7 in het RAI Amsterdam Convention Centre. Alle bezoekers van de OWC-stand kunnen zich registreren voor een gratis eenjarige licentie van OWC's Copy That offloading software en MacDrive-software, waarmee Windows-pc's Mac-geformatteerde schijven kunnen lezen en schrijven.


Beschikbaarheid

De OWC Jellyfish Nomad en Jellyfish Studio zijn binnenkort beschikbaar voor pre-order en zullen later dit jaar geleverd worden. Neem contact op met onze experts bij Transcontinenta voor meer informatie.

 

Lees hier ook:

Het verschil tussen documentaire fotografie en fotojournalistiek

Verleg de grenzen met FUJIFILM 's nieuwe Tilt-Shift Objectieven

afbeelding van Kasper Knoester

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie