Insta360 Flow gimbal voor Smartphone video's met Ai-tracking 

Nieuw: Insta360 Flow gimbal voor Smartphone video's met Ai-tracking

Redactie DIGIFO... 246 0
Transcontinenta BV kondigt, als Insta360 distributeur voor de Benelux, 's werelds meest geavanceerde AI tracking smartphone gimbal aan, de Insta360 Flow. Met state-of-the-art 3-assige stabilisatie en onovertroffen AI-trackingtechnologie is deze alles-in-één tool de perfecte oplossing voor videomakers die onderweg content van professioneel niveau willen produceren.

"Voor onze eerste smartphone gimbal wilden we een apparaat dat verder gaat dan de basisfunctionaliteit en daarom een geheel nieuwe manier biedt om momenten met je smartphone te filmen. Aangedreven door onze Ai-technologie, aangescherpt na jaren van onderzoek en ontwikkeling, volgt, stabiliseert en bewerkt Flow de video-content voor de gebruiker," aldus JK Liu, oprichter van Insta360.

Maak kennis met de volgende generatie Ai object tracking

Met het gimbal ontwerp van de Flow en Insta360's toonaangevende AI tracking technologie Deep Track 3.0, kunnen filmers moeiteloos hun gewenste onderwerp volgen met ongeëvenaarde precisie, roteren om hun bewegingen te volgen en automatisch opnames inkaderen. De geavanceerde technische voordelen van Deep Track 3.0, zoals Person Re-Identification, All-Angle Tracking en Tracking Recovery, bieden nauwkeurigere, veelzijdigere en betrouwbaardere trackingmogelijkheden.

De alles-in-een oplossing

Flow ontvouwt zich in één beweging dankzij de 1-staps quick release. Bevestig je telefoon met de magnetische telefoonclip, ontvouw de gimbal en je bent klaar om te filmen. Bij iPhones detecteert de Insta360-app de Flow wanneer deze is bevestigd en geeft een pop-up melding op het lock screen om de Insta360-app te openen, zodat je direct kunt beginnen met filmen. De INSTA360 Flow is ook de enige smartphone stabilisator die alle noodzakelijke opnametools in één apparaat combineert, zoals een ingebouwde selfie stick, statief, powerbank en cold shoe. De krachtige 2900mAh accu van de Flow kan zelfs een smartphone opladen tijdens het filmen en fotograferen, waardoor je nog langer kunt doorgaan met het maken van geweldig beeldmateriaal.

Het SmartWheel van Flow, biedt content makers snel en eenvoudig toegang tot handige functies, van opnameregelaars tot het afspelen van video's en meer, en ontsluit creatieve inspiratie en effecten met AI-gestuurde opname- en bewerkingstools in de Insta360-app. Zo heeft de INSTA360 APP onder andere Shot Genie, met meer dan 80 sjablonen en Hoop Mode om makers te helpen bij het produceren van filmische content op hoog niveau.

Unieke fotografische mogelijkheden

Naast alle opnamemodi en functies om films te maken, kan je met de INSTA360 Flow ook prachtige fotografische opnamen maken. Schuif gewoon het ingebouwde statief uit en gebruik Flow om een prachtig 360°, 240°, 180° of 3x3 raster panorama vast te leggen. Flow is trouwens de eerste smartphone gimbal die 360 foto's kan maken, zoals ook te maken zijn met de INSTA360 360 graden actiecamera's.

INSTA30 Flow belangrijkste kenmerken:

 • Snel in één beweging uitvouwen en gebruiken
 • 3-assige mechanische stabilisatie voor ultra stabiele opnamen
 • Geavanceerde AI-trackingtechnologie met Deep Track 3.0 voor ongeëvenaarde precisie bij het volgen van onderwerpen
 • Auto-modus voor gegarandeerd trillingsvrije opnamen, perfect voor beginners
 • FPV-modus om drone-achtige bewegingen te simuleren
 • Gebarenbesturing van de Flow voor handsfree filmen
 • SmartWheel voor snelle en gemakkelijke toegang tot opnameregelingen en videoweergave
 • Ingebouwde selfie stick, statief, powerbank en cold shoe voor alles-in-één smartphone content creatie
 • 12 uur batterijduur voor een hele dag filmen
 • Shot Genie voor AI-gestuurde opname-tips op basis van de scène
 • Ai videobewerking na het selecteren van een sjabloon en het kiezen van je clips.

Beschikbaarheid en prijs

De Insta360 Flow zal verkrijgbaar zijn in een grijze en een witte uitvoering bij geselecteerde INSTA360 retailers in de Benelux voor een adviesprijs van €169,99 inclusief btw.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie