Fotofair 2021

Neem deel aan de masterclass bruidsfotografie op Fotofair 2021

Redactie DIGIFO... 1381 0
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo leer je tijdens deze masterclass hoe je een bruidspaar spontaner en natuurlijk op de foto zet.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021.

Masterclass bruidsfotografie

Onder leiding van het team van Heleen Klop ga je je tijdens de 120 minuten durende masterclass verdiepen in bruidsfotografie. Je gaat ontdekken hoe je meer emotie in je bruidsfoto’s kan leggen en hoe je foto’s creëert die je echt dat ‘wauw’-gevoel geven. Deze masterclass wordt op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021 gegeven. Meer weten over de masterclass of je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken.

Wat ga je leren?

Tijdens deze masterclass leer je hoe je door connectie en interactie met je bruidspaar totaal andere foto’s maakt dan standaard statische en geposeerde foto’s. Eerst is er een korte theoretisch gedeelte, waarnaar Heleen met een bruidspaar en een EOS R-camera met RF lens een livedemonstratie geeft zodat je gelijk ziet hoe je de techniek direct in de praktijk kan gebruiken. Daarnaast zal worden uitgelegd hoe je ervoor zorgt dat het bruidspaar zich ontspannen voelt. Iedere fotograaf die met mensen werkt wil deze techniek beheersen, want je maakt daardoor de fotografie-ervaring geweldig voor je bruidspaar en ook voor jezelf als fotograaf.

Over Heleen Klop

Samen met haar compagnon en echtgenoot Wim Blom runt ze het bedrijf HELEEN KLOP fotografen. Ze zijn gespecialiseerd in bruids- en gezinsfotografie zowel in het binnenland als buitenland en daarnaast geven zij trainingen en workshops.

“Echte emoties, echte liefde en een echte schaterlach, dat is wat je wilt terugzien na de bruiloft. En ik weet hoe ik dat bij bruidsparen kan opwekken met mijn speciale Moment Design techniek. Ken je dat gevoel, dat je een camera op je bruidspaar richt en dat ze zich meteen raar gaan gedragen? Ik zie in de praktijk hoeveel moeite het bruidsparen kost om ontspannen op de foto te gaan, om zichzelf te laten zien zoals ze echt zijn, met elkaar. Achteraf zie ik dat ze emotioneel en blij zijn met foto’s waar dat wél op te zien is. Als fotograaf kun je daarin echt het verschil maken. En heel veel jaren en mooie bruidsreportages en LoveShoot fotosessies verder kan ik wel zeggen dat ik dit echt goed kan. Ik laat het je graag zien!’’

Wil jij met het team van Heleen Klop samenwerken en tegelijkertijd je bruidsfoto’s naar een hoger niveau tillen? Klik dan hier om je in te schrijven voor de masterclass.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie