MustSee: Zeven handige fotografie-'hacks'

Julian Huijbregts 33509
Hoe maak je een timelapse-rig voor je GoPro van een kookwekker, een 'art'-filter van een plastic zakje, of een statief van een touwtje? In deze video zeven handige 'hacks' waarmee je voor vrijwel nop diverse effecten kunt bereiken.

De kans is groot dat je al een aantal van de trucjes kent die voorbij komen in het filmpje, maar COOPH weet de zeven doe-het-zelf-alternatieven overzichtelijk en snel te presenteren in een video van nog geen drie-en-een-halve minuut. Veel tijd ben je er dus niet aan kwijt en wie weet steek je er nog wat van op.

Heb je zelf een leuke aanvulling? Laat het ons weten in de reacties!

afbeelding van kevinm59

cool, die gopro timelaps heb ik ook geprobeerd met een roestvrij stalen Hema kook wekker voor 4 euro! En hij is aan de onderkant magnetisch dus makkelijker op te plakken!

afbeelding van Julian

Leuk! Heb je resultaten online staan?

afbeelding van Fred van Putten

mooi soft filter is te maken van een boterhamzakje, even er aan trekken en met een sigaret een gaatje in het midden maken. Met een elastiekje over de zonnekap vastmaken en voilà een mooi softfilter met midden kern.Even met het diafragma zoeken naar een mooie balans tussen soft en scherp.