Microsoft Surface Pro 6, werk flexibel en razendsnel

Christel de Wolff 1434
Microsoft lanceerde vorig jaar een vernieuwde Surface-versie: de Surface Pro 6. Het nieuwste product in de Surface-lijn zit vol met verbeteringen op het gebied van hardware.

De kracht van de Microsoft Surface Pro 6 zit hem in de mobiliteit. In feite is het een flinke tablet die je zonder moeite kunt gebruiken als vervanging voor een grotere laptop. De Pro 6 beschikt over een 12,3 inch-scherm wat compact genoeg is om overal mee toe te nemen, maar groot genoeg om comfortabel op te kunnen werken. Het apparaat weegt ook slechts 770 gram, waardoor je bijna zou vergeten dat je hem bij je hebt.

Microsoft Surface Pro 6

De Microsoft Surface Pro 6 staat voor flexibiliteit. Zo kun je notities maken door met je vingers het touchscreen te bedienen, maar kun je er ook voor kiezen een magnetisch toetsenbord aan te schaffen om ultrasnel te kunnen noteren. Hou de kanalen van Microsoft in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de Surface Pen. Qua besturing, draait het apparaat op Windows 10, waarbij je verzekert bent van alle nieuwe updates.

De Microsoft Surface Pro 6 beschikt over een achtste generatie Intel Core i5-processor, maar er zijn ook geavanceerdere modellen beschikbaar met achtste generatie i7-processoren. Deze update maakt de Microsoft Surface Pro 6 razendsnel en dat vergroot het werkplezier. Een laatste grote verbetering ten opzichte van eerdere modellen betreft de batterijduur. Ging de Pro 5 maximaal 6 uur en 40 minuten mee, kun je met de Pro 6 maar liefst 13,5 uur vooruit zonder op te laden.

Prijs vanaf € 919,-
Info www.microsoft.com

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel