Meld je aan voor de Masterclass Playboy-fotografie

Masterclass Playboy-fotografie op zondag 14 april

Redactie DIGIFO... 12253 0
Fotografeer je alles wat los en vast zit, maar loop je voor één onderwerp nog tegen obstakels aan? Ben je gek op modelfotografie, maar zou je dat ook eens willen proberen terwijl het model weinig of niets aan heeft? Grijp dan nu je kans en meld je aan voor onze Masterclass Playboy-fotografie.

Terwijl mode binnen enkele jaren gedateerd oogt, is het menselijk lichaam tijdloos. Niet voor niets kan naaktfotografie rekenen op een grote schare liefhebbers. Toch is het geen eenvoudige tak van sport. Denk aan technische aspecten: 'hoe licht ik het model netjes uit?' en 'welke compisities werken wel en welke juist niet?'

Daarnaast zijn er ook andere zaken van belang. Hoe ga je bijvoorbeeld met het model om, hoe communiceer je met haar? Het zijn allemaal dingen die terugkomen in de Masterclass Playboy-fotografie met expert Patrick Kaas. Niet iemand die we zomaar van straat hebben geplukt, maar fotograaf voor onder andere het bekende mannenblad waar deze workshop haar naam aan ontleent. Iedereen die wel eens een Playboy heeft opengeslagen, weet dan ook wat voor soort fotografie je kunt verwachten: naakt, maar zeker niet te plat of expliciet.

Patricia
Het ervaren naaktmodel Patricia zal 14 april voor de deelnemers poseren.

Wat kun je verwachten?

Er is plaats voor maximaal tien deelnemers, zodat er voldoende ruimte is voor individuele begeleiding. Om elf uur beginnen we met een inleiding over deze tak van sport, Patrick zal wat vertellen over zijn werk, maar gaat ook in op theorie over de omgang met het model, belichting en verlichting, en locatiekeuze. Na de -inbegrepen- lunch is het tijd om het geleerde in de praktijk te brengen en kan er drieënhalf uur gefotografeerd worden. In de studio zijn diverse lampen, softboxen en andere studioaccessoires aanwezig en Patrick zal helpen deze juist te gebruiken. Om half vijf in de middag is de workshop afgelopen.

Wil je er bij zijn? Meld je dan aan via het aanmeldformulier.

Patricia

Wat, wie, hoe en waar?

  • Datum: zondag 14 april 2013
  • Tijd: 11.00 tot 16.30 uur
  • Locatie: MMC, Rijswijk, Zuid-Holland
  • Docent: Patrick Kaas
  • Inclusief lunch, koffie, thee en fris
  • Wat moet je mee nemen: Een camera, spiegelreflex, analoog of digitaal, enige fotografiekennis is gewenst
  • Prijs: normaal €259,- via DIGIFOTO Pro nu voor maar €169,95

Wat verwachten wij?

Als je je inschrijft voor deze masterclass gaan we er vanuit dat je beschikt over een zekere dosis basiskennis van fotografie. Zaken als sluitertijd, diafragma en iso-waardes worden geacht bekend te zijn. Ook gaan we er vanuit dat iedere deelnemer zelf een dslr of compacte systeemcamera meebrengt en dat je weet hoe je hierop de eerder genoemde basisinstellingen kunt aanpassen. Vergeet natuurlijk ook niet je accu's op te laden en voldoende geheugenkaarten bij je te hebben! Zo kunnen we ons tijdens de workshop volledig richten op fotografie en bijbehorende zaken als omgang met het model en locatiekeuze.

Informatie

De workshop kost 169,95 euro en vindt plaats op zondag 14 april aan de Delftweg 147 in Rijswijk, Zuid-Holland. Om elf uur zal de workshop beginnen, om half vijf loopt deze ten einde. Een uitgebreide lunch en koffie, thee, fris en een tussendoortje zijn inbegrepen in de prijs.

Heb je vragen over de workshop? Neem contact op of stuur een bericht via Facebook.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Patricia

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie