Houten camerahoesje voor iPhone 4

Maak van je iPhone 4 een houten camera

jesse kraal 5069 0
We zagen eerder al houten 'hoesjes' voor de iPhone, we zagen ook tasjes en stikkers met de afbeelding van een camera, maar nog niet eerder waren die twee gecombineerd. Daar komt nu verandering in met de 'wooden camera case' voor de iPhone 4.

De houten beschermhoes bestaat uit twee delen zodat je hem makkelijk om je iPhone 4 heen kunt plaatsen. Je hebt de keuze uit notenhout of bamboe. De eerste heeft een reliëf in de vorm van een Leica M1, de bamboe-variant moet het doen met de afbeelding van een onbestemd type camera.

Volgens Photojojo zijn de houten hoesjes sterk en schokabsorberend. Met tweeëntwintig gram zijn ze volgens hen ook lichter dan vergelijkbare kunststof iPhonehoesjes. Ze kosten 42 dollar per stuk, exclusief verzending naar Nederland.

photojojo

photojojo

afbeelding van jesse kraal

JesseKraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen vanJesse