Kingjoy levert een reeks must-have statieven en -producten voor iedere reis en outdoorfotograaf.

Lichtgewicht statieven van Kingjoy: de SC051 en de PO56

Redactie DIGIFO... 1509 0
Menig reis- en outdoor fotograaf geeft de voorkeur aan lichte en compacte gear. Zowel het Kingjoy SC051 Tafelstatief als het Kingjoy P056 statief voldoen aan deze wens. Deze super compacte en van aluminium vervaardigde statieven zijn een ultieme reisgenoot. Daarnaast zal ook menig macrofotograaf blij zijn met deze lichte en uiterst handzame statieven.

Must haves voor iedere reis en outdoorfotograaf
Kingjoy SC051

Het balhoofd van de Kingjoy SC051 kan maximaal twee kilo dragen. Ingeklapt is dit statief slechts 16 cm hoog. De maximale hoogte van de Kingjoy SC051 is 47,4 cm. De tussenhoogte bedraagt 23 cm. De buizen van dit statief kunnen in één beweging worden losgemaakt en vergrendeld. Deze buizen zijn voorzien van rubberen voeten.

Nauwkeurig en stabiel

Dit speciaal voor reis- en outdoorfotografen ontworpen statief, ondersteunt de meeste DSLR-camera's en kan 180 graden draaien. Het balhoofd is nieuw ontworpen zodat nauwkeuriger en stabieler kan worden gefotografeerd. Om het de reis- outdoorfotograaf nog makkelijker te maken, wordt dit statief geleverd met een professionele statief tas en draagriem.

Kingjoy P056

Net als de de Kingjoy SC051 is de P056 een licht en eenvoudig draagbaar aluminium statief. Dit statief is geschikt voor DSLR, ILDC en DV camera’s van verschillende merken en kan maximaal 4 kilo dragen.

Ideale partner

Met name bij het fotograferen op oneffen terreinen, in onhandige opnamesituaties of voor het vastleggen van beelden vanuit een zeer lage hoek is dit statief jouw ideale partner. Met zijn lengte (ingeklapt) van slecht 31cm is dit statief makkelijk mee te nemen. Wanneer je hem opzet, is de maximale werkhoogte 150cm.

Vijf segmenten

De poten bestaan uit 5 segmenten. Je zet het statief razendsnel op dankzij het handige draaisysteem. Door te draaien aan de poten kun je ze uitschuiven en door terug te draaien zet je ze op slot. Aan de onderkant van de middenzuil zit een haak voor een gewicht. De kop is draai- en kantelbaar en is voorzien van een waterpasje. De middenzuil is omkeerbaar, zodat het statief ook uitermate geschikt is voor macro fotografie. De bevestiging van de snelkoppelingsplaat is super veilig. De Kingjoy P056 wordt geleverd met een waterafstotende statiefhoes.

Meer informatie? Bekijk de Lamina statieven hier.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie