Lezersgallery: 5 indrukwekkende ijs- en sneeuwfoto's

Redactie DIGIFO... 4316 0
De ondergesneeuwde auto's en wegen lijken letterlijk als sneeuw voor de zon verdwenen maar gelukkig hebben we beelden nog! In de gallery zijn er veel prachtige ijs en sneeuwfoto's te vinden. Wij hebben een selectie gemaakt van de mooiste ijs- en sneeuwfoto's uit onze lezersgallery.

Door de combinatie van sneeuwen en vriezen bleef de sneeuw langer aanwezig dan normaal gesproken het verhaal is. Hierdoor was er genoeg tijd voor fotografieliefhebbers om mooie kiekjes te schieten. 

Geert-Jan van Hest maakte deze foto aan een bevroren IJsselmeer en Afsluitdijk. Het hoge water en de strenge vorst zorgde voor dit indrukwekkende sfeerbeeld. 

Niet alleen mensen kunnen genieten in de sneeuw. Nicolette Vermeulen laat zien dat onze trouwe viervoeters ook prima kunnen vermaken in deze weersomstandigheden. 

Ijs bestaat uit heel veel kristallen die worden gevormd in koude lucht dat overzadigd is met waterdamp. Kyani Vullings heeft deze ijskristallen op een prachtige manier kunnen vastleggen. 

Rianne Kugel heeft bij Punt van Reide deze prachtige foto gemaakt. Deze plek is een aanrader voor iedereen die de eerst volgende keer dat het vriest ijsfoto's wilt maken. 

Dorothy Joossen wist met deze foto's de winterse sfeer in ons land goed vast te leggen.

Wil je jouw foto ook in de spotlight hebben? 

Deel jouw mooiste foto's in onze gallery en wie weet zetten we jouw foto's dan ook in de spotlight!

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie