Lees DIGIFOTO Pro 6.2021 nu digitaal!

Christel de Wolff 384 0
DIGIFOTO Pro 6.2021 is verkrijgbaar in boekhandels in België én natuurlijk via onze eigen webshop. Je kunt het magazine altijd en overal digitaal lezen, wel zo makkelijk!

DIGIFOTO Pro 6.2021 is nu verkrijgbaar
Bestel in de webshop.

Onze trouwe abonnees ontvangen het magazine op de mat. Wil jij niet vast zitten aan een papieren editie? In onze webshop kun je deze editie alvast digitaal lezen. Voor € 6,95 heb je altijd en overal toegang tot deze editie. 

DIGIFOTO Pro 6.2021; dit kun je verwachten

We blikken terug op een bijzonder jaar dat misschien niet verliep zoals we met zijn allen hadden gehoopt, maar gelukkig ook nog veel goeds te bieden had. Het was een lastige periode, ook voor de fotografiewereld. Toch lukte het weer om innovatieve producten op de markt te brengen en mooie verhalen te delen. Zoals je van ons gewend bent is er in deze laatste editie van het jaar weer ruimte voor awards. Alle camera’s en objectieven die we dit jaar hebben getest, vind je terug in deze speciale eindejaarseditie. 

Het gaat in deze editie niet louter om een terugblik naar wat we hebben getest. Juist in deze editie gaan we aan de slag met een van de belangrijkste camera’s van dit moment, de Canon EOS R3. Onze DIGIFOTO Pro Ambassadeur Yong Lei van Barlingen gaat er mee aan de slag. Haar bevindingen lees je in een inspirerende review. 

Onze andere ambassadeurs zijn ook weer in de pen geklommen om je te voorzien van inspirerende content. Zo geeft Léon Wodkte je een openhartig inkijkje in zijn eerste ervaringen met het maken van film en ging Ivo Mostert aan de slag met avond- en nachtfotografie. Karin de Bruin neemt je mee naar de Opaalkust in Frijnkrijk en Kevin Vervoort vertelt over de verschillen en overeenkomsten tussen full-frame en APS-C. Voor wie als creatieve maker wel eens te maken heeft gehad met een creatieve blokkade of het gevoel dat je werk er niet toe doet, heeft Yong Lei een paar goede tips. Ze helpt je in de creatieve, en vooral positieve, flow te blijven. 

In de rubriek Best of Five, waarin we gevestigde fotografen vragen naar hun vijf meest favoriete werken uit hun carrièrre, gaan we in gesprek met onderwaterfotograaf Willem Kolvoort. Hij neemt je mee op onderwateravontuur in zowel de meest exotische wateren als in de gewone sloot om de hoek. En ja, in iedere plas weet hij een mooie foto te maken. 

Ook spreken we Daniëlle Hagens. In amper een paar jaar tijd wist ze uit te groeien tot een van de meest gewilde zwangerschapsfotografen van Nederland en België. Eén van haar foto’s siert tevens de cover van deze editie. 

Meer prachtige foto’s zie je in het interview met Cheraine Collette. Als beeldend kunstenaar combineert zij haar eigen fotografie met collagekunst, om tot schitterende, surreële beelden te komen. Bij het grote publiek bleef ze niet onopgemerkt. Ze won in een jaar tijd al ontelbaar veel prijzen en vermeldingen bij grote (internationale) organisaties en wedstrijden.

Kortom, er is weer genoeg te zien en te beleven in deze editie. 

Veel leesplezier gewenst!

Redactie DIGIFOTO Pro

DIGIFOTO webshop en abonnement

Lees DIGIFOTO Pro 6.2021 of andere edities nu in onze webshop. Ontvang je onze magazines voortaan liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel