Lees alvast online! DIGIFOTO Pro 3.2021 - nu verkrijgbaar

Christel de Wolff 1282 2
DIGIFOTO Pro 3.2021 is alvast digitaal te lezen in onze webshop. In dit artikel lees je hoe je jouw exemplaar kunt bemachtigen.

Binnenkort verschijnt DIGIFOTO Pro 3.2021. Onze trouwe abonnees zullen het magazine spoedig op de mat zien liggen. Kun je niet wachten?  In onze webshop kun je deze editie alvast digitaal lezen. Voor € 4,95 heb je altijd en overal toegang tot deze editie. 

Ontvang je DIGIFOTO Pro Magazine voortaan liever thuis? Neem dan een abonnement.

Lees ook: Gemakkelijk DIGIFOTO Pro magazine (na)bestellen en digitaal lezen in gloednieuwe webshop!

DIGIFOTO Pro 3.2021

De derde editie van dit jaar verschijnt aan het begin van een zomer waarin we langzaam maar zeker weer leuke dingen met elkaar kunnen doen. Een van die leuke dingen is Fotofair. We hopen je daar te zien!

DIGIFOTO Pro ambassadeurs

In deze editie stellen we onze nieuwe DIGIFOTO Pro ambassadeur Karin de Bruin aan je voor. Zij ging meteen aan de slag met de Canon EOS R5. Ambassadeur Kevin Vervoort testte de Nikkor Z 50mm f/1.2 S. En verder lees je over de bijzondere mogelijkheden van de Kingston Workflow Station, die het mogelijk maakt om meerdere geheugenkaarten aan je pc of laptop te hangen zonder daarbij een enorme wirwar aan kabels te gebruiken. 

Ambassadeur Léon Wodtke vertelt openhartig over hoe zijn opleiding en werkzaamheden bij de Koninklijke Marechaussee hem hebben gevormd en ook zullen blijven vormen in zijn verdere carrière als professioneel fotograaf. Bij dit intieme verhaal, toont hij prachtige foto’s die een uniek inkijkje geven in de werkzaamheden van een Marechaussee

Er tussenuit - fotolocaties en reisfotografie

We mogen weer op reis en - of je nu ver weg gaat of dichtbij - daar hoort natuurlijk het zoeken naar interessante fotolocaties bij. Karin de Bruin legt je uit hoe zij aan haar favoriete fotolocaties komt. Lees het artikel over beeldwelving om ook op locatie niet voor verrassingen te komen te staan en als je terugkomt van een reis en ongewenste elementen in je foto ziet, pak dan meteen de tutorial speciale kloonklussen er even bij. 

Interviews

Verder gaan we in deze editie in gesprek met foodfotograaf Eveline Boone en luisteren we naar Emma Pille. Zij vertelt in haar fotoproject Autside, hoe het is om te leven met autisme. We laten het mysterieuze fotoduo Mothmeister aan het woord over hun bijzondere portretfotografie en Sanne van Bergenhenegouwen doet een boekje open over het gebruik van latex en schilderkunst in haar portretfotografie. Gaston Lamaitre geeft een kijkje achter de schermen bij het maken van een bijzondere filmposter voor fictieve actiefilm The Trap.

In gesprek met Kadir van Lohuizen

Als laatste luidt Kadir van Lohuizen de alarmbellen als het gaat om klimaatveranderingen en de stijging van de zeespiegel. Zijn documentaire fotografie toont dat de problemen niet alleen in landen ver hier vandaan voorkomen en tevens dat klimaatverandering niet iets is voor onze volgende generatie, maar de gevolgen allang te zien zijn.

Kortom, er is weer genoeg te zien en te beleven in deze editie. 

Veel leesplezier gewenst!

DIGIFOTO webshop en abonnement

DIGIFOTO Pro 3.2021 ligt nog niet in de boekhandel, maar je kunt 'm alvast online lezen in onze nieuwe webshop. Ontvang je onze magazines voortaan liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel

afbeelding van ed.niedek_171548

Leuk Christel.
Ik ben echt benieuwd!
Groet Ed.

afbeelding van Christel de Wolff

Hi Ed, ik hoop dat de gedrukte versie spoedig op je mat verschijnt en dat je even trots bent op de versie in print dan op de digitale pdf die je al onder ogen hebt gezien. Dank voor je deelname aan de spotlight :)