Fotofair 2020

Leer hoe Frank Doorhof zijn spectaculaire modefotografie aanpakt

Christel de Wolff 1956
Hoe doet Frank Doorhof dat toch altijd; van die spectaculaire modefoto's maken? Tijdens Fotofair 2020 kom je er stukje bij beetje achter in de workshop Fashion Fotografie met Impact.

Tijdens de wokshop Fashion Fotografie met Impact neemt Frank Doorhof je mee in zijn workflow. Er wordt gebruik gemaakt van Ledgo apparatuur, waar Frank ambassadeur van is. Je leert hoe je het LED licht creatief kunt inzetten en natuurlijk is er ook genoeg ruimte om zelf aan de slag te gaan. Je vragen kun je gedurende de vraag- en antwoordronde aan Frank stellen. 

Workshop Fashion Fotografie met Impact

Om mee te kunnen doen met deze creatieve workshop is een basiskennis van je camera een vereiste. Het is een interactieve workshop waarbij je samen met Frank de beste resultaten probeert te behalen. Hierbij hoort ook feedback, daarom kun je na afloop je foto's naar Frank mailen. Hij zal ze dan van extra tips en trucs voorzien. 

Fotofair 2020

De workshop wordt in het weekend van Fotofair op 26 en 27 september 2020 gegeven. De prijs is € 69,- en is inclusief een toegangsticket voor de Fotofair. Iets voor jou? Boek dan meteen jouw ticket. Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2020 te bekijken. 

Over Frank Doorhof

Fotograaf en Kelby trainer Frank Doorhof geeft workshops model fotografie in zijn studio in Emmeloord, in het buitenland, maar ook op bijzondere plekken, zoals in kastelen, musea en urbex locaties. Frank leert je hoe licht werkt, want dan kun je het meten en sturen, altijd en overal. Dit staat garant voor geweldige model foto’s. Hij werkt met small flash, big flash en ledverlichting. Zijn bestseller “Mastering the Model Shoot” is in diverse talen vertaald en heet in het Nederlands “Handboek: modelfotografie”. Onlangs is zijn boek “Fotograferen in Elke Situatie” uitgekomen.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel