Fotofair 2020

Leer alles over newborn fotografie op Fotofair 2020

Christel de Wolff 1410
Fotofair staat voor de deur en er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor de workshops en masterclasses waar je de rest van je fotografie carrière wat aan hebt. Stap bijvoorbeeld in de wereld van de newborn fotografie met deze super spannende workshop van Renate van Lith!

Deze workshop was ongelofelijk snel volgeboekt, daarom zijn er nieuwe tijden toegevoegd! Schrijf je snel in!

Workshop Newborn fotografie

Tijdens de workshop newborn fotografie zal Renate van Lith vertellen wat newborn lifestyle fotografie inhoudt, tegen welke situaties je aan zou kunnen lopen en uiteraard geeft ze praktische tips voor het fotograferen van een zeer jong gezin. Ze weet als geen ander wat ouders juist wél en wat niet op een foto terug willen zien, en hiervan zal ze een tipje van de sluier gaan oplichten. Uiteraard zal er ook gefotografeerd gaan worden, om zodoende de theorie direct tot uitvoering te kunnen brengen. Met behulp van modellen zal er een newbornshoot worden nagebootst, waarbij er ook aandacht is voor het vangen van pure emoties.

Na de workshop zul je naar huis gaan met wat meer kennis en ervaring over ongeposeerde newbornfotografie én met verschillende foto’s om thuis nog na te kunnen bewerken.

Fotofair 2020

De workshop wordt zowel op zaterdag 26 september als op zondag 27 september gegeven. De prijs voor deze workshop is € 69,-. Dat is INCLUSIEF dagticket voor de Fotofair! 

Klik hier voor meer informatie en om meteen de workshop te boeken! Boek op tijd want OP = OP en door genomen COVID-maatregelen zijn er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!

We hebben al het nieuws over Fotofair 2020 gebundeld, klik hier.

Naar Fotofair met € 15,- korting?

Fotofair 2020 komt steeds dichterbij en voor de late beslissers is er nu een fantastische korting. Je krijgt namelijk € 15,- korting met de speciale partnercode. Lees er alles over in dit artikel.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel