Kunsthal opent weer: expositie erotiek fotograaf Sanne Sannes verlengd t/m augustus

Christel de Wolff 7330 0
Vanaf maandag 1 juni opent de Kunsthal in Rotterdam haar deuren. De afgelopen tijd werden kunstliefhebbers voornamelijk online geïnspireerd met masterclasses #kunsthalchallenges en een kijkje in het archief van tentoonstellingen. Achter de schermen werd ondertussen hard gewerkt voor heropening.

Coronamaatregelen

De Kunsthal houdt controle op de bezoekersaantallen en spreiding door te werken met een tijdsslot. Het is om die reden verplicht om vooraf een ticket met tijdslot te boeken. Dit geldt ook voor Kunsthal Vrienden, kaarthouders en jeugd t/m 17 jaar . Je kunt vanaf nu je  ticket reserveren, dus wees op tijd!

Lees hier alles over de maatregelen die de Kunsthal heeft getroffen om je straks veilig binnen te kunnen laten.

Tentoonstellingen verlengd

De tentoonstellingen ‘Sanne Sannes. Extase’ en ‘Hoek van Holland’ van fotograaf Peter de Krom zijn tot en met 30 augustus te zien.

Erotische momenten vastgelegd door Sanne Sannes

Vrouwen zijn het onderwerp van de foto’s van Sanne Sannes: hij is geobsedeerd door hun erotische kracht. In zijn korte carrière als fotograaf legt Sannes intieme momenten in grofkorrelige zwart-witbeelden vast. Tijdens extatische sessies vangt hij hun verlangens, angsten en verlegenheid.

Hoek van Holland door de ogen van Peter de Krom

Fotograaf Peter de Krom groeide op in Hoek van Holland en keerde van 2010 tot 2015 terug naar zijn dorp. Hier maakte hij een aantal vrije fotoseries, waarvan de Kunsthal er vijf presenteert. De scootmobielclub, de naaktlopers in het duin en de ten dode opgeschreven palmboom op het strand ademen de ‘doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg’ mentaliteit van een dorp dat op het punt staat te veranderen.

 © Sanne Sannes, ca 1960-1967 © Courtesy Kahmann Gallery, Amsterdam.  Via Kunsthal
afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel