Tutorialvideo

Je eigen foto's printen met deze tips en trucs

Christel de Wolff 1611 0

Er is een groot verschil in de beleving van hetzelfde beeld op een computerscherm en op papier. Op papier voelt het vaak toch net dat beetje extra speciaal aan omdat je de foto ook echt kunt vasthouden en voelen.

Fotograaf Adam Karnacz  heeft een video gemaakt waarin hij niet alleen uitlegt waarom je je foto's zou willen printen, maar ook nog eens hoe je dat het beste kunt doen.  Bovendien neemt hij je mee in de voor- en nadelen van een foto laten printen bij een printstudio of met je eigen (professionele) apparatuur waaronder het kunnen kiezen uit veel materialen en papiersoorten versus het niet in de hand hebben van bepaalde factoren.

 

De video is in het Engels, maar je kunt gemakkelijk de ondertiteling aanzetten door op het tekstvakje in de rechterbenedenhoek van het videoscherm te klikken. Daarna kun je de tekst laten vertalen in het Nederlands door op het tandwieltje te drukken. De tekst is automatisch gegenereerd en daarom kan het voorkomen dat er wat kromme zinnen ontstaan, maar over het algemeen is de video zo erg goed te volgen.

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel