Introductie DIGIFOTO Pro Ambassadeur: Yong Lei van Barlingen

Christel de Wolff 3727 0
Begin dit jaar startten wij de samenwerking met DIGIFOTO Pro Ambassadeurs. We zijn trots om in de loop van dit jaar nog een aantal interessante namen toe te voegen, met ideze keer: Yong Lei van Barlingen.

DIGIFOTO Pro Ambassadeurs houden zich bezig met het overdragen van kennis, het testen van apparatuur en het geven van workshops uit naam van het DIGIFOTO Pro Ambassadeurs programma. Een titel welke zij met passie uitdragen. Eerder verwelkomden we al documentair fotograaf Kevin Vervoort, storytelling fotograaf Léon Wodtke en natuurfotograaf Karin de Bruin. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar interessante fotografen - van jonge talenten tot gevestigde professionals. Door ambassadeurs te kiezen in verschillende genres en disciplines, kunnen we een zo breed en compleet mogelijk beeld geven van fotografie als medium. De toevoeging van hondenfotograaf Yong Lei van Barlingen en landschapsfotograaf Ivo Mostert, betekent dan ook meer mogelijkheden voor het uitdiepen van deze populaire tak van fotografie. 

Door een mix van gevestigde en opkomende fotografen aan het woord te laten, wordt DIGIFOTO Pro nog meer hét platform waarop voor iedere fotografie liefhebber iets te beleven is. Onze ambassadeurs zijn er niet alleen om problemen op te lossen en de startende en iets gevorderde fotograaf van advies te zien. Ook de professionele fotograaf kan zich laten inspireren door de bijzondere werkwijze en de bijbehorende resultaten van onze DIGIFOTO Pro Ambassadeurs.

Over Yong Lei van Barlingen

Hondenfotografie

Yong lei van Barlingen, geboren in China en getogen in Schagen is full time student met een passie voor honden én fotografie. Ze vertelt: ‘Vanaf kleins af aan ben ik al gek op honden én liep ik met de fotocamera van mijn ouders rond tijdens vakanties.’ Toch duurde het een poosje voordat ze de camera professioneel oppakte en zich ging verdiepen in hondenfotografie. ‘Toen mijn hond overleed, gaf dit mij een wake up call. Ik wist weer waarom foto’s zo belangrijk zijn en zorg ervoor dat waardevolle herinneringen tastbaar worden.’ Yong Lei fotografeert het liefst in de natuur en combineert dan een mooie wandeling met het maken van gave foto’s. ‘Het fotograferen van iemands trouwe viervoeter geeft hij het beste gevoel wat er is!’

Volg Yong Lei op Instagram. @leis.raw

Meer weten over onze DIGIFOTO Pro Ambassadeurs? Klik hier om al het nieuws en de updates te volgen. 

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel