HP speelt in op behoefte om zonder beperkingen te kunnen creëren

Amy Janbroers 799 0
De Spectre en Envy modellen van HP bieden de nieuwste verbeteringen om alles te doen wat je maar wilt en te creëren wat je maar wilt.

Het maakt niet uit wat voor soort creator je bent, prestaties zijn essentieel. De nieuwste Spectre- en Envy-pc's bieden een breed scala aan opties, waaronder processors, schermen en meer om ervoor te zorgen dat het apparaat bij jou past. Dit bevat: tot een 4K OLED-scherm voor een natuurlijkere kijkervaring. Een touchscreen om gebruik te maken van meerdere handgebaren, zoals knijpen om te zoomen, dubbeltikken en ingedrukt houden om tekeningen en andere creatieve inhoud te maken en gemakkelijk aan te passen.

Maak gemakkelijk aantekeningen of schetsen op pc’s die te besturen zijn door middel van een pen. Een afwisseling aan schermformaten en beeldverhoudingen om het beste aan te sluiten op het creatieve proces. Kies uit een apparaat met een beeldverhouding van 3:2 voor internetgebruik en productiviteitstaken, een beeldverhouding van 16:9 voor het bekijken van video's en entertainment, en een beeldverhouding van 16:10 voor video- en audiobewerking.

Je hebt als creator een lange batterijlevensduur nodig om als je foto´s te kunnen bewerken en dit zo lang mogelijk te kunnen doen. HP biedt intelligente functies voor energiebeheer, die beschikbaar zijn op apparaten met Intel-processors. Meer dan 60% van de creators gebruikt meer dan twee apparaten om te werken. De nieuwe Spectre- en Envy-apparaten worden allemaal geleverd met HP Palette die vooraf is geïnstalleerd. Zet alles naadloos en draadloos over op elk apparaat met HP QuickDrop. Breid werkruimte uit en maak verbinding met een ander apparaat voor meer creatieve mogelijkheden met Duet for HP.

HP Envy x360 15,6-inch 2-in-1 laptop-pc is beschikbaar met de nieuwste Intel- of AMD-processors en stelt je in staat om op elke manier en overal te bewerken. Dit apparaat levert optimale prestaties voor multitasking, het renderen van 3D-modellen of bij het gebruik van krachtige creatieve tools zoals Adobe Photoshop.

Prijzen en beschikbaarheid

De nieuwe HP Spectre x360 13,5-inch 2-in-1 laptop zal naar verwachting vanaf juni te koop zijn voor een startprijs van €1399.

De HP Spectre x360 16-inch 2-in-1 laptop-pc zal naar verwachting in juni verkrijgbaar zijn voor een startprijs van € 1699.

De HP Envy x360 13,3-inch 2-in-1 laptop-pc zal naar verwachting in juli beschikbaar zijn voor aankoop voor een startprijs van € 1149.

De HP Envy x360 15,6-inch 2-in-1 laptop-pc zal naar verwachting in juni beschikbaar zijn voor aankoop voor een startprijs van € 1099.

De HP Envy 16-inch laptop zal naar verwachting in juli verkrijgbaar zijn voor een startprijs van € 1799.

De HP Envy 17,3-inch laptop-pc zal naar verwachting in juli verkrijgbaar zijn voor een startprijs van €1099.

Info: hp.com